Reklama:

dyskopatia (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-07-2006, 11:21:00

czy mozna starac sie o odszkodowanie po operaci kregoslopa
gość
26-07-2006, 11:30:00

26-07-2006 o 13:21, gość :
czy mozna starac sie o odszkodowanie po operaci kregoslopa i usunieciu dwoch dyskow na odcinku ledzwiowym. prosze o informacie na ten temat gdyz mam dokumenty z pzu do wypelnienia ale lekarz z gory chce swoj procent a ja nie mam pewnosci ze z tego tytulu mozna dostac odszkodowanie.
gość
30-06-2007, 00:27:00

ja sam mam taki sam problem
gość
30-06-2007, 21:38:00

Zawsze można starać się o odszkodowanie. To jest uszczerbek na zdrowiu, a przeważnie jeśli chodzi o kości to odszkodowanie jest przyznawane. Nawet w przypadku złamania kości śródpalca u ręki. To taka dygresja. Odszkodowanie było przyznane.
Warto stanąć na komisję, ale ważna sprawa to podejście lekarza, który wystawi zaświadczenie "zakończono leczenie" z miejsca, gdzie leczenie było podjęte.
Pozdrawiam.
gość
21-07-2011, 12:46:48

Ja miałem złamany 5 wyrostek kolczysty , po czym przesuneły się dyski . Leczenie przerwała mi kontrola ZUS Trace czucie w nogach jeżdzę 40 tonową ciężarówką. Mam nadzieje że nigdy nikogo nie zabije.
Lekarz orzecznik ZUS mnie uzdrowił. Babka powiedziała" może nie jest pan zdrowy ale na pewno zdolny do pracy, a jak straci pan czucie w nodze i kogoś rozjedzie to już pana problem"
Narazie pracóję dalej zastanawiam się czy nie wsiąść za stery beczki z gazem jak jusz mam robić szkody to poważne . I tak nikogo to nie obchodzi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: