Reklama:

dyskopatia szyjna a objawy nerwicy? (6)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
19-10-2017, 08:37:55

Proszę poradzcie cos.od jakiegos czasu zmagam sie z nerwicą lękową.byłam u psycholga no niby ta nerwica..pisze "niby" poniewaz mam dyskopatie szyjna i od jakiegos czasu zauwazylam ze dopadaja mnie te objawy nerwicy w określonych pozycjach tzn jak siadam z glowa pochylona w dol do przodu to dretwieje mi gardlo do tego stopnia ze ciezko przelknac mi sline.do tego jak gwałtownie wstaje ma silny zawrot glowy.stoje przy dziecku przy przewijaku i tez kreci mi się w glowie, czuje tez mrowienie na w kregoslupie na odcinku piersiowo -szyjnym,jak przelykam sline "strzela" mi w uszach, od jakiegos czasu rowniez jak jade autem jest mi bardzo słabo i czuje silne zdenerowanie.za chwile zwariuje czy to możliwie zeby dyskopatia i uciski na nerwy miały tak duży wpływ ze daja objawy nerwicy lękowej?
gość
19-10-2017, 10:31:58

Tak. Tez z tym sie zmagam od roku. Trzeba zrobic mri szyi.
gość
08-11-2017, 13:50:24

No i leczyć nerwice
gość
09-11-2017, 07:03:03

Zgadzam się z przedmówcą, mr szyi + zachowawczo coś na ukojenie nerwów. Może na początek starczy Ci meliska - 3 x dziennie. Trudno jest opanować lęki, kiedy ból wraca, więc według mnie trzeba go zminimalizować. Idź do neurologa, niech przepisze ci jakieś środki farmakologiczne na ból. Jeśli cię stać to poszukaj dobrego osteopaty, oni czynią cuda.
gość
22-11-2017, 07:38:57

To fakt
Początkująca
03-02-2018, 19:36:37

tak nerwica to taka przyjaciółka dyskopatii

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: