Witam
Pisze bo nie wiem co mam robic i potrzebuje porady.
Moja dziewczyna pracuje w fabryce przy produkcji gdzie caly czas sie stoi przez 11 godzin w zimnym pomieszczeniu.
Ponad rok temu dziewczyna zaczela nazekac na bol plecow ale tylko w lewej stronie w miejscu "łopatki". Bol sie nasilaj i nieustepowal ale myslala ze przeminie samo. Niestety po jakim czasie doszly dodatkowe bole ale takze z lewej strony ciala. Zaczela odczuwac dretwienie/cierpniecie lewej reki i doszly bardzo silne bole glowy (wczesniej leczyla sie na zatoki).
Obecnie po roku czasu moja dziewczyne tak bola plecy, rece ze nie moze spac. Dodatkowo ok 3 miesiace temu zaczela ja bolec takze lew noga i tlumaczy ten bol jakby ja bolala kosc piszczelowa. Niedawno takze bardzo boli ja pieta lewej nogi i bardzo odczuwa bole rak jakby ja coś "kreciło" w kosciach. Na nieszczesie doszedl jeszcze bol w okolicy kosci ogonowej i biodra.
Bardzo prosze jesli ktos domysla sie co to moze byc lub jakie to moze miec podloze bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje lub wskazowki. Wiem ze niezbedna jest pomoc lekarska ale nie wiem gdzie powinna isc najpierw i jakie badania zrobic.
Bardzo prosze o pomoc.
Wojciech