Reklama:

Drżenie ciała podczas wysiłku, niepłynność ruchu pomocy.... (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-11-2012, 14:03:27

Witam serdecznie mam 28 lat, jakiś ponad rok temu zauważyłem że podczas jakiejkolwiek czynności czy to z obciążeniem czy bez moje ruchy są nie płynne.

Przykładowo gdy podnoszę ręce do góry i przy opuszczaniu drżą mi ramiona wraz z głową, to samo jest np gdy wychylę głowę do przodu i poruszam nią góra/dół, kolejnym przykładem jest niepłynność ruchów przy wykonywaniu prostych ćwiczeń takich jak brzuszki czy pompki. Dodam że podczas jakiś sytuacji stresujących wszystko się nasila, bardzo proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić.

Pozdrawiam
gość
30-11-2012, 15:53:18

Witam gościa, jedyna rada to pójść do lekarza, nikt tu z Nas uczestniczących w forum myślę, że nie jest w stanie Ci odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie.
Przyczyn może być wiele, diagnozę postawi lekarz.
Musisz zrobić to jak najszybciej, nie odkładaj sytuacja tak jak piszesz trwa od roku.
Pozdrawiam Alicja
gość
30-11-2012, 16:00:02

Dziękuję ci Alicjo za szybką odpowiedz, zwlekam z tym ponieważ ogrania mnie lęk stres przed załatwianiem takich spraw a co dopiero rozmowa z lekarzem.

Może ktoś na forum miał takie objawy?

Pozdrawiam
gość
30-11-2012, 18:56:42

Do gościa, to, że ktoś miał podobne objawy to nie znaczy, że to jest ta sama choroba, a po drugie co Ci to da, że ktoś Ci napisze o podobnych lub takich samych objawach, nic to nie zmieni.
Konieczna jest wizyta u lekarza, konieczne są badania nawet te podstawowe z krwi.
Pozdrawiam Alicja
gość
18-02-2016, 13:40:51

Witam. Czy znalazłaś przyczynę swojego stanu. Ja również to mam i lekarze nie potrafią powiedzieć mi co to jest.
gość
18-02-2016, 17:04:14

Jakie badania zrobiono, że lekarze nie są w stanie powiedzieć co Ci jest?
gość
03-01-2024, 18:59:19

gość 18-02-2016, 14:40:51
Witam. Czy znalazłaś przyczynę swojego stanu. Ja również to mam i lekarze nie potrafią powiedzieć mi co to jest.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: