Reklama:

Drganie powieki (3)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkująca
24-05-2022, 08:21:50

Witam, od miesiąca drga mi dolna powieka , codziennie kilka bądź kilkanaście razy, bez innych objawów, trochę to uciążliwe i zaczynam się martwic czy to coś poważniejszego, prosze o poradę
gość
28-05-2022, 15:13:38

Niedobór magnezu, polecam dietę bogata w magnez , kąpiel w soli Epsom lub oliwę magnezowai
gość
14-02-2024, 16:02:37

Gosia0404 24-05-2022, 10:21:50
Witam, od miesiąca drga mi dolna powieka , codziennie kilka bądź kilkanaście razy, bez innych objawów, trochę to uciążliwe i zaczynam się martwic czy to coś poważniejszego, prosze o poradę

Przeszło ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Stwierdzenie padaczki
Dzień dobry, otrzymałem wyniki eeg które powtarzałem trzy razy w przeciągu pół roku. Bardzo bym prosił o pomoc w rozczytaniu opisu. Oto opis ostatniego badania.
gość
Torbiel w okolicy podgnykowej
Czy może ktoś miał usuwaną torbiel w okolicy podgnykowej? Wykonanych wiele rezonansów, ostatnio usg szyi pokazuje, że torbiel raz jest większa raz mniejsza. Nie wiem czy to niedokładność pomiarów wykonujących badanie czy faktycznie zmienia wymiary. Syn chodzi z tym już 5 lat i do tej pory żaden lekarz nie określił się co z tym robić. Ostatni lekarz wykonujący usg stwierdził, że syn musi pójść na operację, nie czekać i to wyciąć. Poczytałam sporo na ten temat i okazuje się, że to poważna operacja a nie wizyta u stomatologa. Jednak żaden lekarz tego nie powie, nie wyjaśni. Czy my trafiamy tylko na takich właśnie lekarzy? Może ktoś mógłby polecić lekarza, szpital etc. komu udało się wyjść bez skutków ubocznych po takiej operacji?
gość
Stan po urazie czaszkowo-mozgowym
Witam serdecznie, otrzymałem wynik rezonansu magnetycznego ojca i chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie przybliżyć mi znaczenie tego opisu w przyziemny sposób? Pozdrawiam.
gość
Proszę o pomoc Gwiaździak gr2,3
Proszę o jakąś radę. Mój tata na półtora miesiąca celu miał wycięte dwa guzy największy miał 18mm z płata skroniowego. Po wycieciu pisał i mowil dobrze jak przed. Półtora tygodnia później tata miał 2 napady padaczkowe plus jak to ratownik stwierdził mikro udar. Tego samego dnia wrocil wieczorem do domu. Ale już od tamtej pory tata co raz gorzej mowi i traci pamięć. Lekko mu nawet spuchła skroń dziś tak z siostrą stwierdziłyśmy. Do tego tata nagle ma dobre ciśnienie krwi a był nadciśnieniowcom. I sam odstawił lek na nadcisnienie. Nie wiemy dlaczego jego pamięć i mowa co raz bardziej się psuje choć Po wycieciu guzów było dobrze. Do lekarza nie możemy się dostać bo tata nic nam nie chce dokładnie powiedzieć bo nie umie. Na wizyty chodzi niby ale dziś by jedną przeoczył bo traci tą pamięć. Ma 75 lat ale do tej pory był w super stanie fizycznym i psychicznym oraz umysłowym. Czy mogę prosić o jakąś radę informacje albo coś chociaż innego
Reklama: