Reklama:

Drętwienie lewej ręki (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-06-2009, 12:47:00

Od trzech tygodni Drętwieje mi lewa ręka w dzień jeszcze da się jakoś żyć chodź i tak szału nie ma Ale w noc to po prostu koszmar pobudka co godzina wstawanie z Łóżka na 40 min do póki nie puści mrowienie a po godzinie snu znowu to samo. Co z tym zrobić?? do jakiego lekarza się udać ???????
gość
12-06-2009, 13:00:00

lekarz pierwszego kontaktu powinien dać skierowanie do ortopedy lub neurologa (albo od razu iść prywatnie) . pewnie potrzebne beda badania - np. RTG lub rezonans kręgosłupa

jest na tym forum sporo o drętwieniu rąk, skorzystaj z wyszukiwarki i sprawdź , wielu ma takie problemy....
Początkujący
15-06-2009, 13:46:00

Czy dretwieje Ci cala reka czy dlon ?
Czy odczuwasz bol w kregoslupie ?
Moze to od razu sprecyzowac ktory odcinek ma byc poddany diagnostyce MRI...
why ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: