Reklama:

dretwienie lewej reki i nogi... (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-09-2014, 19:11:29

witam...od jakiegos czasu dretwieje mi lewa reka i noga...mrowki po calej lewej stronie...dziwny szum w uszach i dzwonienie ktore czasem jest nie do zniesienia...dziwne bole z lewej strony klatki piersiowej ktore bardziej przypominaja bol miesnia...dodam ze mam tez bol kregoslupa w dolnej parti co zwiazane jest podejrzewam z fizycznym charakterem pracy...mam 30 lat...
gość
22-09-2014, 19:38:38

ktos pomoze????????????co to moze byc........???????
25-09-2014, 08:51:22

Sugerowalbym wizyte u neurologa i prawdopodobnie zleci wykonanie rezonansu magnetycznego. A może masz "tylko"niskie ciśnienie?. Sadze, ze lepiej na zapas nie panikowac
gość
25-09-2014, 12:59:09

Witaj porozmawiaj ze mna jestem expertem w tej dziedzinie.Wystarczy zwykly roentgen, a nie zaraz rezonans.
Mam zdegenerowane 4 dyski dwa w ledzwiowym odcinku I dwa w szyjnym odcinku kregoslupa.Dobrze byloby sprawdzic co wykaze rtg, mozna zrobic prywatnie lub w/g skierowania .
Mysle ze masz dopiero wypukline , trzeba nie dopuscic do przepukliny jadra miazdzystego, takie szumy I piski pochodza od szyjnego odcinka. Mam taki stan ciagle 24 godz. , nie da sie polubic tego , doszedl szum I glosne tetnienie krwi w tetnicach ale to ze wzgledu na wysokie cisnienie 170/100. Napisz co zdecydowal lekarz pierwszego kontaktu.
gość
25-09-2014, 15:49:55

Gość 2014-09-25 14:59:09
Witaj porozmawiaj ze mna jestem expertem w tej dziedzinie.Wystarczy zwykly roentgen, a nie zaraz rezonans.
Mam zdegenerowane 4 dyski dwa w ledzwiowym odcinku I dwa w szyjnym odcinku kregoslupa.Dobrze byloby sprawdzic co wykaze rtg, mozna zrobic prywatnie lub w/g skierowania .
Mysle ze masz dopiero wypukline , trzeba nie dopuscic do przepukliny jadra miazdzystego, takie szumy I piski pochodza od szyjnego odcinka. Mam taki stan ciagle 24 godz. , nie da sie polubic tego , doszedl szum I glosne tetnienie krwi w tetnicach ale to ze wzgledu na wysokie cisnienie 170/100. Napisz co zdecydowal lekarz pierwszego kontaktu.
Wszyscy mają to co ja. Ja mam wszystko to co nni?. Jednak pozostałbym przy ekspertach.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
25-09-2014, 19:45:34

witam i dziekuje za pomoc...z lekarzem pierwszego kontaktu to ja nie mam...aktualnie mieszkam w angli...bylem u lekarza ale rozkladaja rece i nie wiedza...we wtorek ide to ich sprobuje przycisnac...dziekuje za odpowiedz...mam nadzieje ze nic baaardzo powaznego to nie jest ale poczytam na ten temat teraz...DZIEKI!!!!!!!!!!!1

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: