Reklama:

dolegliwości pozostały po operacji przepukliny ledzwiowej (5)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
28-01-2016, 16:21:17

Witam - mam dylemat bo dolegliwości w jakimś stopniu mi pozostały mimo 2 krotnej rehabilitacji i operacji .Niestety operacje miałem zaledwie miesiąc temu ale niepokoiło mnie to drętwienie pośladka i skurcze nogi oraz dziwne czucie bólu w pięcie przypominające to z przed operacji . Wykonałem dzis rezonans i .... jestem normalnie głupi.Wiadomo że jest jeszcze krótko po operacji i wiadomo że tak czy siak muszę udać sie do lekarza prowadzącego ale czy ten obraz jest poprawny czy jednak będzie trzeba jednak interweniować .wstawiam rezonans przed nr 1i to po nr2
Sylwia Sochaczew
Początkująca
28-01-2016, 16:25:50

Sylwia Sochaczew
Początkująca
30-01-2016, 08:27:19

- Opisu jeszcze nie mam ale pewnie prędzej przyjdzie pocztą niz ktoś tu sie odezwie zdaje sie że to strata czasu czekając tu na odpowiedz .
Sylwia Sochaczew
Początkująca
12-02-2016, 21:00:49

ja jestem rok po operacji, przepuklina nadal została, mam wstawiony diam, rehabilitacja nic nie daje, teraz dretwjeje mi miednica i lewa noga a neurochirurg wypiął się na mnie
Początkująca
13-02-2016, 12:29:29

TAK ZGADZA SIE - PRZEPUKLINA ZOSTAJE - ALE PEWNIE WSZYSCY SIE UŚMIECHNĄ JAK POWIEM ŻE NA KOMISJI LEKARSKIEJ POLECONO MI ZGŁOSIĆ SIE DO LEKARZA KTÓRY OPEROWAŁ PRZETŁUMACZYĆ MU ŻE MUSI MNIE CAŁKOWICIE WYLECZYĆ Z TEGO -. HA HA HA - BRAWO DLA KOMPETENCJI ORZECZNIKÓW ZUS .
Sylwia Sochaczew

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
Reklama: