Reklama:

Doktor Selmaj - Łódż. (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
23-02-2011, 13:13:02

Witam,

naczytałem się sporo o doktorze Selmaju (Łódź) który jest ponoć świetny i warto się do niego udać. Trafiłem nawet na jego ciekawą wypowiedź

"Lekarz musi być odpowiedzialny za prowadzone leczenie, gdyż ma do czynienia z pacjentem ciężko chorym i nieszczęśliwym. Nie może robić nadziei i na tej nadziei zarabiać, nie mając dowodu w postaci rzetelnych badań. Inaczej wszystko może się skończyć wielkim rozczarowaniem, jak w przypadku preparatu Tołpy, który rzekomo leczył raka.".

Wchodzę sobie jednak na znanylekarz i czytam opinie, a tam po prostu ręce opadają. Człowiek bierze za pierwszą, bardzo krótką wizytę 500PLN!. To radio maryja, płacę i nawet nie wiadomo, czy mi to pomoże? Doktor pacjentów ponoć olewa i interesują go jedynie chorzy na SM. Z drugiej strony ponoć jest na czasie, ma dostęp do nowych leków. które testuje na pacjentach (z jakim skutkiem, ile to trwa?) i zastanawiam się nad wizytą.

Czy ktoś leczący się u doktora Selmaja może powiedzieć jak to wygląda? Jak wygląda leczenie? Czy siedzi się w szpitalu i ile się siedzi? Jeżeli się siedzi to po co? Jak doktor podchodzi do pacjenta? Ile kosztują leki? Czy ktoś u doktora leczył się z neuropatią ruchowo czuciową lub SM i osiągnął poprawę? W jakim stopniu, czasie, kosztem?
gość
14-01-2016, 20:02:37

Byłam u Pana doktora i mogę potwierdzić , fakt że interesują go jedynie pacjenci chorzy na SM.Jeśli ktoś ma inne problemy< jak ja >to totalna olewka.Wykluczył mi Sm na podstawie rezonansu < w którym są zmiany> nie oglądając innych badań, które są nieprawidłowe.Pozostaje mi wierzyć mu na słowo,choć wyniki sugerują co innego.Po wykluczeniu SM na wszystkie pytania związane z problemami neurologicznymi odpowiada ze nie wie i są nie ważne.Jeśli ktoś ma sm to zapewne pomoże ,jeśli to coś innego pomocy trzeba szukać gdzie indziej
gość
06-07-2016, 16:22:35

witam,A ile bierze za wizyte Pan doktor Selmaj?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: