Reklama:

dobry neurolog (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-01-2008, 19:35:00

bardzo proszę o pomoc. mój tatuś od 2 tygodni ma niedowład nóg, zaczęło się od bólu, teraz nie może chodzić. w szpitalu robiono mu rezonans i nic niby nie wykazał. punkcja rdzenia wykazała jakis stan zapalny ale lekarze piep.....od tygodnia nic nie robą tylo badania i badania a człowiek do łóżka przykuty. dostał jakiś antybiotyk i coraz gorzej z tymi nogami. proszę pomózcie znaleźć jakiegoś dobrego neurologa w rzeszowie bo te konowały w jarosławiu nic nie wiedzą i nic nie robią
gość
16-07-2013, 13:34:56

Gość 2008-01-16 20:35:00 bardzo proszę o pomoc. mój tatuś od 2 tygodni ma niedowład nóg, zaczęło się od bólu, teraz nie może chodzić. w szpitalu robiono mu rezonans i nic niby nie wykazał. punkcja rdzenia wykazała jakis stan zapalny ale lekarze piep.....od tygodnia nic nie robą tylo badania i badania a człowiek do łóżka przykuty. dostał jakiś antybiotyk i coraz gorzej z tymi nogami. proszę pomózcie znaleźć jakiegoś dobrego neurologa w rzeszowie bo te konowały w jarosławiu nic nie wiedzą i nic nie robią
Wtajemniczony
23-07-2013, 16:49:38

Witam, ja znam bardzo dobrego lekarza neurologa , ale w Krakowie, pracuje w szpitalu wojskowym, ma tez swoją prywatna praktykę, dr Artur Kuzaj.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: