Reklama:

Dobry Neurolog z Warszawy (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-01-2012, 05:03:57

Witajcie, poszukuje namiarów do dobrego i co najważniejsze sprawdzonego neurologa z Warszawy dla osoby dorosłej. Mój mąż zmaga sie z bardzo silnymi bólami głowy. Boli go praktycznie codziennie, a od tygodnia praktycznie nie przestaje. Ból zlokalizowany jest w części czołowej, po lewej stronie. Od rana zazywa środki przeciwbólowe. Bardzo proszę o pomoc w tym temacie!!! Dziękuje
gość
18-12-2015, 11:36:25

Spróbuj w Psychomedic.pl Ja korzystałam tam z pomocy neurologa, gdy przez dość dłuższy okres czasu męczyły mnie zawroty głowy. Lekarz okazał się bardzo dobrym specjalistą, najpierw trochę porozmawialiśmy o możliwych przyczynach takiej dolegliwości. Potem przeprowadził badanie. Czułam, że naprawdę podchodzi z sercem do mojej dolegliwości, że zależy mu na tym, żeby znaleźć przyczynę i temu zaradzić!
gość
29-09-2016, 17:39:09

A był ktoś u neurologa w Damianie ?
gość
30-09-2016, 18:53:11

Ja nie byłam w Damianie ale jestem bardzo zadowolona ze swojego neurologa w Polmedzie na Puławskiej. Miałam podobny problem jak mąż autorki posta czyli silne bóle głowy z tym że inaczej zlokalizowane. Pierwszy neurolog u którego byłam zbagatelizował sprawę i z góry bez żadnych badań stwierdził że to na pewno silna migrena. Przepisał leki które zaczęłam brać ale nic nie przechodziło stąd zmiana lekarza i wizyta w Polmedzie. Tam po pierwsze został ze mną przeprowadzony bardzo szczegółowy wywiad i dostałam skierowanie na wszystkie potrzebne badania. W końcu ostatecznie okazało się że to niegroźne ale poważne schorzenie i mogłam wreszcie zacząć się leczyć. Także naprawdę polecam.
Początkująca
06-02-2018, 21:54:31

Bardzo dobra klinika to PsychoMedic. Mają mnóstwo pozytywnych opinii i pacjenci polecają to miejsce. Oprócz dobrych specjalistów, najlepszą rzeczą w tej klinice jest rejestracja online, która przebiega przez 24h/7, więc zapisujemy się, kiedy tylko chcemy. A jeśli wolimy standardową opcję, to dzwonimy pod nr 22 253 88 88.
gość
11-05-2018, 20:23:31

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
28-12-2018, 18:09:31

marlena893 2018-02-06 22:54:31
Bardzo dobra klinika to PsychoMedic. Mają mnóstwo pozytywnych opinii i pacjenci polecają to miejsce. Oprócz dobrych specjalistów, najlepszą rzeczą w tej klinice jest rejestracja online, która przebiega przez 24h/7, więc zapisujemy się, kiedy tylko chcemy. A jeśli wolimy standardową opcję, to dzwonimy pod nr 22 253 88 88.
To fakt, mają świetnych specjalistów, którzy znają się na tym co robią i przede wszystkim mają dobre podejście do pacjenta. Nie bez powodu cieszą się w sieci tyloma pozytywnymi opiniami. Sporą zaletą jet również to, że można się do nich umówić na konsultacje online.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: