Reklama:

Dobry neurolog w warszawie! (9)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-10-2008, 13:24:00

Poszukuje dobrego neurologa w warszawie, chodzi o silne bole glowy. Zalezy mi aby oprocz wypisania recepty na leki, naprawde powaznie skupil sie na znalezieniu przyczyny...
gość
28-10-2008, 08:04:00

Dobry lekarz to skarb jeśli chodzi o bóle głowy dobrzy specjaliści są w Łodzi w szpitalu Barlickim tam też jest poradnia bólu głowy polecam .Nie dajcie sobie wciskać tylko leków przeciwbólowych bo to tylko błędne koło i bóle się tylko nasilają na ciężkie bóle głowy pomaga taki lek jak ETOPRO lub ina nazwa topiramat to lek na padaczkę ale pomaga w bólach głowy (migrenach) Mozna łagodzic bóle uwierzcie pozdrawiam Agnieszka
gość
08-09-2015, 13:45:28

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
17-11-2015, 11:34:26

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-12-2015, 11:28:57

Ja korzystałam z pomocy neurologa w centrum Psychomedic.pl w Warszawie. Miałam podobny problem jak Ty, męczyły mnie straszne bóle głowy, leki mało pomagały, a też nie uśmiechało mi się brać coraz to mocniejszych leków, więc też nie zależało mi jedynie na recepcie. Na szczęście doktor okazał się naprawdę dobrym specjalistą, nie zignorował problemu, a przeprowadził parę badań, by wyryć jaka może być przyczyna bólów.
gość
19-01-2016, 11:30:23

Polecam neurologa z Cardioteam (dr Katarzyna Szacka). Pani doktor ma bardzo dobre podejście do pacjentów. Koleżanka uczęszcza do tej przychodzi do kardiologa i też bardzo sobie chwali.
Początkująca
19-01-2016, 11:56:04

Jeśli chodzi o specjalistę Neurologa w Warszawie - to zdecydowanie polecam Placówkę DORMED. Profesjonalna obsługa, zaangażowanie i pomoc dla Pacjenta - czyli to co najważniejsze.
Przyjazna Przychodnia
gość
23-05-2018, 15:19:06

a z dzieckiem gdzie mozna sie udac?
gość
25-05-2018, 15:02:28

W Rex Medica Sport przyjmuje doktor Katarzyna Kajdana. Jest świetnym specjalistą, ja swego czasu chodziłam do niej z córką regularnie, pomogła nam, a teraz tylko kontrole nam zostały ;)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: