Reklama:

Divascan (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-04-2012, 10:39:16

Z migreną męczyłam się bardzo i walczyłam prawie całe dorosłe życie,aż trafiłam do neurologa który przepisał mi DIVASCAN
2 opakowania i brałam 3 x1 tabl.dziennie.kazał wybrać do ostatniej tabletki i powiedział,,że jak nie będzie po tym czasie poprawy to nie ma sensu dłużej brać.Miałam 4 końcowe tabletki a ból jeszcze wystąpił chociaż nieporównywalnie mniejszy ,znośny.A potem bóle byly coraz rzadsze i słabsze aż ustąpiły całkowicie.Działo się to wszystko w 2007 roku.Od tej pory głowa nie bolała mnie ani razu.Odpukuję Życzę wszystkim migrenowcą by pomógł tak jak mi.Pozdrawiam
Wtajemniczona
18-04-2012, 17:24:24

Witam.
Jestem oficjalnym przedstawicielem firmy Polpharma.
Ten lek nie przerywa niestety napadu migreny,nie wolno go stosować doraźnie w celu przerywania trwającego lub zbliżającego się ataku migreny.
Efekty leczenia obserwuje się po kilku tygodniach (miesiącach) leczenia. Leczenie nie powinno trwać krócej niż 6-8 tygodni. Aby leczenie było skuteczne i jak najbardziej bezpieczne należy przestrzegać zaleceń lekarza prowadzącego.Lek może upośledzać sprawność psychofizyczną i zdolność prowadzenia pojazdów oraz obsługę maszyn.Nie należy stosować go również w ciąży i w okresie karmienia piersią więc kiedy rozpoczynamy leczenie również należ wziąć to pod uwagę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: