Reklama:

Divascan a nasilenie bólów głowy (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-04-2022, 05:29:10

Witam , od kilku dni biorę Divascan i niestety nie pomaga a wręcz przeciwnie. Codziennie budzę się z potwornym bólem głowy, już prawie dwa tygodnie to trwa. Czy to normalne? Czy może powinnam odstawić lek ?
gość
25-04-2022, 06:32:17

Cześć, ja również brałam divascan ale on pomaga dopiero po dłuższym stosowaniu. Mi akurat nie przypasował i zmieniłam lekarza, który dał inny lek - topamax. Najpierw małą dawkę a później połowę większą. Brałam go dobre 2 lata i odstawiłam ze względu na planowaną ciążę. Myślałam, że będę się męczyć bez leków ale bóle głowy były sporadyczne a teraz po ponad roku od odstawienia pojawiają się raz - dwa razy w tygodniu i zwykła tabletka pomaga.
gość
03-05-2022, 22:07:32

Gość 2022-04-22 07:29:10
Witam , od kilku dni biorę Divascan i niestety nie pomaga a wręcz przeciwnie. Codziennie budzę się z potwornym bólem głowy, już prawie dwa tygodnie to trwa. Czy to normalne? Czy może powinnam odstawić lek ?
Ja divascan biorę drugi rok , początkowo przy małej dawce nie było poprawy , obecnie od dłuższego czasu biorę w/g zaleceń neurologa 6 tabletek dziennie nie przerywając dawkowania i jest ok
Bardzo sporadycznie mam dodatkowy atak bólu głowy to wtedy nimesil mi koi ból ale to są bardzo sporadyczne ataki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: