Reklama:

Diagnostyka organizmu (2)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkujący
12-05-2016, 13:38:57

Cześć.
Znacie może jakieś firmy sprzedające urządzenia do diagnostyki organizmu? Chodzi mi między innymi o komputerowy biorezonans - wielu moich pacjentów o to pyta.
Ktoś ma doświadczenie z tą branżą i może mi polecić sprawdzonych dostawców?
Słyszałem o Evitum (www.evitum.pl), zależy mi na urządzeniach Quantum i Scanner Cell.
Początkująca
16-05-2016, 06:30:56

Na pewno w internecie, w głównej przeglądarce znajdziesz to co potrzebujesz. Ja niestety nie znam się na takich sprzętach i nie znam firm, które się tym zajmują, ale Google na pewno wie :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
cenobamt
cześć wszystkim biorę cenobamt ponieważ po topamaksie dostałam jaskry ale ontozry powoduje straszne tycie.nie ma tego nigdzie napisanego w ostrzeżeniach,śpionczkę i zawroty głowy pamietajcie!!!!!
Forum: Padaczka
gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
gość
Udar mózgu
Hejka ostatnimi czasy się zastanawiam nad tym jak to jest i czym jest spowodowane to że osoba tydzień po udarze cały czas śpi i tylko raz się ocknęła czy to jest normalne ? ://
Reklama: