Reklama:

depresja to przyczyna większości chorób (3)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia po godzinach

gość
15-08-2018, 20:09:20

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-08-2018, 17:06:41

Tak wszyscy którzy no niestety zaglądają tu to chorzy czy ich najbliżsi lecz nawet nie znając diagnozy nawet gdy jest ktoś chory może popaść w depresje i to niestety zaczyna się od 6do 60roku życia no takie są fakty a z tego co wiadomo będzie coraz gorzej
Wtajemniczony
06-03-2020, 14:27:23

Przy depresji należy szukać pomocy u psychologa. Im szybciej, tym lepiej. Długotrwała depresja ma bardzo negatywny wpływ na organizm.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Laser a epi
Cześć, Czy ktoś z Was wykonywał zabieg epilacji laserowej? Moje EEG nie wykazuje zmian w odpowiedzi na prowokację świetlną i nie mam światłoczułości, ale zastanawiam się, czy mimo to taki zabieg jest bezpieczny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy konsultowaliście się wcześniej z neurologiem?
Forum: Padaczka
gość
Neurotop + Pregabalina, czy to bezpieczne połączenie?
Dzień dobry, mój tata ma epilepsje. Prawie całe życie zażywa Neurotop, który jest bardzo skuteczny, nie miał od czasu zażywania tego leku żadnego ataku. Teraz jednak zmaga się z przewlekłym zapaleniem stawów i lekarz ortopeda przepisał mu na te bóle Pregabalinę, którą stosuje się w takich przypadkach ale jednak też jest przeciwpadaczkowa. Czy połączenie tych dwóch leków będzie bezpieczne? Czy nie namiesza z padaczką?
gość
Leki psychotropowe wyładowania depakina
Mam po niektórych tabletkach psychotropowych napady padaczkowe skojarzone czy po drpakine chrono będę mógł nadal brać tabletki psychotropowe czyli razem drpakine i psychotropy czy dzięki drpakine napady padaczkowe ustopią?przy jednoczesnym braniu tabletek bo napady mam po psychotropach. Czy ta depakine to będzie robił za taką osłonke abym mógł przyjmować leki psychotropowe bez strachu o kolejne wyładowania bioelektryczne mózgu?
gość
Lamilept I kawa?
Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
Reklama: