Reklama:

depakine chrono (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-04-2008, 07:36:00

Witam! od dwoch miesiecy biore depakine chrono i prze kilka dni ostatnich dni zdarzylo mi sie zapomniec zazyc dawki przepisanej przez lekarza.czasami nie moge sie skoncentrowac, ktos cos do mnie mowi a to dociera do mnie jak przez mgle.co to moze byc?czy to trzeba isc do neurologa czy do psychiatry.prosze o pomoc.lolo
gość
25-04-2008, 19:52:00

tez biore depakine ,juz od roku.to co opisujesz to jest reakcja na ten lek.jeszcze potrwa to pare dni zanim organizm dostosuje sie do leku.potem powinno byc normalnie.a gdyby nie było poprawy to idz do neurologa aby ci zmienił,bo byc może mogą ci nie służyć.i najwazniejsze jest zażywanie leków regularnie.pamietaj o tym.
gość
25-04-2008, 20:21:00

tylko ze ja ten lek biore od dwoch miesiecy i caly czas bylodobrze.teaz ostatnio zaczelam sie zapominac i zapomnialam rowniez zazywac leku.lolo
gość
25-04-2008, 20:23:00

to moze jest to wpływ twojego nie regularnego brania leku.
gość
26-04-2008, 08:10:00

wlasnie nie wiem.co mam teraz zrobic gdzie isc. jak sie zapominam to ludzie biora mnie za wariatke, to nie jest mile.3899
gość
26-04-2008, 08:10:00

wlasnie nie wiem.co mam teraz zrobic gdzie isc. jak sie zapominam to ludzie biora mnie za wariatke, to nie jest mile.3899
gość
26-04-2008, 09:01:00

brac lek tyle ze REGULARNIE !!! jezeli zapominasz to ustawiaj sobie poprostu budzik, gdy np bierzesz lekarstwo rano to po zazyciu natychmiast ustaw budzik na nastepna dawke leku i tak na okraglo
a co do tych objawow z brakiem koncentracji itp to faktycznie jest najprawdopodobniej reakcja na lek, organizm sie przyzwyczaja do leku z reguly pare dni, chyba ze juz sie dlugo jedzie na lekach to wtedy dluzej, ale jezeli ten stan bedzie sie utrzymywal powiedzmy przez miesiac (od momentu zaczecia brania leku) to zglos sie do swojego neurologa i powiedz jak sprawa wyglada, mozliwe ze bedzie chcial zostac przy tym leku jezeli nie masz atakow lub ich ilosc zmalala, to juz glownie jego decyzja
Pozdrawiam
Junoumi
gość
26-04-2008, 21:42:00

mam nadzieje ze masz racje,ale miesiac sie mam meczyc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: