Reklama:

Depakina i memotropil. (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-03-2009, 18:32:00

Witam i mam pytanko czy ktoś z Was zażywa takie połączenie leków bądż zażywał. Jak się po nich czuliście?
gość
18-03-2009, 21:11:00

?
gość
19-03-2009, 09:58:00

Depakina i nootropil to tak
gość
23-03-2009, 14:48:00

A nootropil to jest to samo co memotropil?
gość
18-10-2009, 15:23:42

Witam, moja mama zażywała memotropil przez 2 dni ale źle się po nim czuła i przestała. Mamie pękł tętniak pół roku temu i boli ją często głowa więc neurolog przepisał memotropil. Czy powinna brać go dalej skoro źle się po nim czuje???
gość
27-09-2014, 09:36:49

Witam
Od jakiegoś czasu biorę tą mieszankę leków mój organizm toleruje toto bez problemów DEPAKINE CHRONO 500 2 x dziennie rano i wieczorem + Memotropol rano i w okolicy południa. DEPAKINE CHRONO (prawie) idealnie powstrzymuje padaczkę. Memotropol zastąpił inny specyfik który nie pomagał. Dzięki niemu lepiej zacząłem myśleć i zapamiętywać. Moja ukochana pani doktor neurolog za drugim razem trafiła dobry lek. Czasami zapamiętam rzeczy których nie chcę pamiętać. Niestety nic nie jest idealne troszkę przytyłem. Po wyjściu ze szpitala wygadałem jakbym był głodzony teraz znajomi mówią że troszkę przytyłem. A druga rzecz jaka zauważyłem to to że zrobiłem się strasznie złośliwy szczególnie względem kobiet. Po prostu jestem miły, pomagam jeśli jestem w stanie, złośliwość jest gratis

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: