Reklama:

Depakina 500 i Gabitril 15mg (5)

Forum: Padaczka

Początkująca
01-03-2010, 16:57:12

Witam wszystkich ;)

Mam pytanie kto z Was przyjmuje te lekarstwa i jak sie po nich czujecie ???

Ja brałam depakinę i dobrze się czułam ale bez wiedzy lekarza sobie przerwałam bo pomyslałam że jest już ok to chyba nic mi nie będzie a jednak jest cos nie tak zaczyna mnie bolec głowa po lewej stronie z tyłu czuje takie ciepło , gorąco w jednym miejscu i nie wiem czy to jest od tego ze przestałam brac depakine .
Czy miał ktoś takie bóle głowy ????
Ostatnio atak miałam z 5lat temu i do tej pory spokój odpukac ;)
pozdrawiam wszystkich !!!
Początkująca
01-03-2010, 17:59:38

A, jak odstawiłaś leki od razu ? Leków na padaczkę nie można odstawić od razu . Odstawia się stopniowo przez kilka tygodni. Nawet, jak przechodzę z jednych leków na drugie to też przez kilka tygodni.
Początkująca
02-03-2010, 07:46:44

Tak Małgosiu ja odstawiłam od razu ale wczoraj wziełam znów Depakine i rano tez i wydaje mi sie ze lepiej sie czuje chyba jednak bede musiał sie skontakować z lekarzem ...Bo nie moge sama tak sie leczyć
Początkująca
02-03-2010, 08:05:52

Witam Ja biorę depakine 500 i przechodzę na inny lek a byłam mądrzejsza i odstawiłam depakine i dostałam ataki chodź już od jakiś 2 lat nie miałam ataków lepiej nie robić takich głupstw i skontaktować się z lekarzem bo może się to źle skończyć.
gość
15-02-2020, 16:22:18

Witam choruje na padaczkę od 2 lat i mam torbiel przy szyszynce. Brałam depakinie 300 ale po jakimś czasie się pojawił znowu atak i lekarz zwiększył wieczorna dawkę na 500. Ale niestety po jakimś czasie musiałam zmienić lek, gdyż nie miałam apetytu wymiotowałam itd

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: