Proszę o pomoc. Po tym neurotopie który boorebod 1.5 roku stałem się aseksualny. Małżeństwo mi się zaczyna sypać przez to . Co mogę zrobić? Mój testosteron spadł do niskiego poziomu. Proszę o pomoc. Dodam tylko że lekarz urolog przepisał mi leki które w ogóle nie działają. Tadalafil i sidenafil. Oraz andromen.
Witam ,jestem nosicielka zespołu melas mam 38lat.Od kilku miesięcy boli mnie głowa, i nogi mam słabe
Nie mam na nic sily a lekarze to olewają. Robiłam tomograf jesienią niby wyszdl dobrze.A ja coraz gorzej się czuje,opuszczam dni w pracy,nie mam sily zająć sie corka i rodzina.
Patrzą na mnie ja jakąś hipohondryczka a ja naprawdę już nie daje rady żyć!!!
Proszę może ktoś zna dobrego neurologa z powołania
Dzień dobry mam zespół stożka rdzenia kręgowego. Zaburzenia czucia i pieczenie lewej goleni i stopy mam bóle parescencyjne które są nie do zniesienia mam pytanko ortopeda zalecił blokadę przeciwbólową i chciałam się zapytać ile kosztuje taka blokada i ile czasu nie będę czuła bólu
Mam pytanie czy ten wynik MRI glowy jest do dalszej konsultacji lekarskiej tzn: neurologa czy neurochirga...
Dostałam skierowanie na MRI glowy z kontrastem od laryngologa ponieważ od ponad 1 roku mam problem z lewym uchem bo słyszę cały czas pulsowanie nic poza tym i zaczynam się martwić czy to nie jest faktycznie tetniak?