Witajcie
Piszę pierwszy post na takim forum-nigdy nie sądziłem,że znajdę się w takiej sytuacji,że będę musiał wiedzieć więcej o sobie niż wiedziałem do wieku 28 lat.
Przeszedłem uraz głowy z krwiakiem śródmózgowym i mogę uprawiać sport ( z umiarem nie jak przed urazem niestety).
Neurolog powiedziała,że mogę mieć napady -samo słowo napad dla mnie jest przerażające:/ Zawsze radosny ponoć przystojniak a po urazie zmiana życia,strata pracy i tak próbuję walczyć ze sobą samym.
Napadu nie miałem póki co i mam nadzieję,że długo nie będę mieć lub wcale. Nie jestem nerwowym człowiekiem ale żyjąc nie da się chociaż czasem na coś nie zdenerwować np. denerwuje mnie to,że kiedyś byłem 100% zdrowy,miałem plany na przyszłość,szukałem szczęścia (kobiety) i dziś jak patrzę jak chodzą szczęśliwi ludzie to się wkurzam na siebie,że ja tak nie będę miał,że nie będę już nigdy szczęśliwy na 100%. Facet szczęśliwy spełniony to facet,który budzi się obok żony a nie sam.
Póki co nie pracuję ponieważ nie wiem gdzie iść do pracy,wcześniej pracowałem jako kierowca zawodowy i neurolog powiedziała mi,że nie da mi pozwolenia na takie stanowisko ze względu na możliwość napadu np za 3-4lata lub wcześniej oby nie:/
Nie piję w ogóle alkoholu,staram się pić dużo wody,zmieniłem sposób odżywiania ale czasami mam takie dziwne odczucie i nie wiem czy to już padaczka się odzywa do mnie czy wydaje mi się i sobie wkręcam.
Czasem przechodzą mi tak jakby prądy elektryczne w okolicy lędźwi i pośladków. Oprócz tego cały czas słyszę pisk w lewym uchu,mam zaburzenia wzroku-muszę chodzić w okularach bo mam lekko rozmazany obraz,jestem osłabiony i czasem czuję się jakbym był chwiejny.
Obecnie przechodzę też kurację oczyszczającą bo badałem krew pod mikroskopem i ponoć moje osłabienie wynika poniekąd z obecności pasożytów w moim organizmie.
Próbuję jeździć rowerem żeby wzmocnić się-wracają siły.
Czy takie objawy mogą być objawami epilepsji?
Pisk w uszach cały czas słyszę( nie wiem czy to aura non stop?)
Pozdrawiam wszystkich walczących i życzę zdrowia bo jednak ono jest bezcenne.