Reklama:

czy to obajwy ciąży? (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
10-08-2006, 11:11:00

mam ogromna prośbę!Czy ktoś może mi pwoiedzieć czy to są objawy ciązy i czy wogóle to możliwe aby być w ciąży?
Spóznia mi sie okres, aczkolwiek mam nie regularny np mialam teraz 6 lipca, a w czerwcu i wmaju mialm 9, a jeszcze wczesniej miedzy 13 a 15, zazwyczaj poajwieniu si emiesiaczki towarzyszy mi ból brzucha i piersi, teraz tego nie mam, jakies 2dni temu po przebudzeniu mialm mdlosci nastepnego dnia tez, boli mnie codziennie glowa. Nie dochodzilo do pelnego stosunku, a sperma nie dostaala sie do mojego wnetrza, pelny stosunek byl z uzyciem prezerwatywy. Nie wiem czy to lek przed ciaza takie powoduje u mnie zmiany czy faktycznie jestem:( prosze o odpowiedz. Dzeikuje:)
gość
31-08-2006, 12:50:00

Cześć, to że odczuwasz rano mdłości nie koniecznie jest objawem ciąży. Nie napisałaś dlaczego i jak długo masz nieregularną miesiączke. Jej regularność się często pojawia kiedy się coś dzieje ogólnie, stres, głodówka i tysiąc inych powodów.
Psychika potrafi szybko wyolbrzymiać, też ostatnio zwymiotowałam i zaraz mi wszystko pasowało do faktu że jestem w ciąży, oczywiście test pokazał inaczej.
Radzę wizytę u ginekologa, da cie do porządku...
powodzenia
gość
09-09-2006, 13:14:00

wydaje mi się że powinnas kupic test ciazowy, sa niedrogie a watpliwosci znikaja. pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: