Reklama:

czy to autyzm? (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-04-2008, 07:58:00

moj synek ma 17 miesicy..od okolo tyg czesto i bez powodu macha glowa lewo prawo...na poczatku uznalismy to za zabawe bo smial sie przy tym....ale teraz robi to jakby nieswiadomoie..oglada bajke i nagle zaczyna krecic glowa i przestaje i oglada dalej....bardzo mnie to niepokoi....poza tym zabwakami bawi sie chyba normalnie...miesza luzezka w garnku,albo jezdzi autkami po dywanie...reaguje na imie...jak cocchce to wola mama i bierze mnie za reke i prowadzi np do kuchni i pokazuje co chce...mowi mama,tata,baba,tik tak i z dnia na dzien probuje mowic coraz wiecej...jezeli chodzi o tulenie sie to sam wchodzi na kolana gdy chce ogladac ksiazeczki,sam bez powodu potrafi sie przytulic ale jak go biore i chce zeby sie przytulul to czasami sie wkurza...raczej nie ma atakow zlosci,rzucania czyms...cieszy sie gdy tata wraca z pracy lub gdy wpadnie ktos znajomy...choc ostatnio tak jakby z rezerwa podchodzil do dzieci..ale myslalam ze to przez to ze nie mial kontaktu z malymi dziecmi przez cala zime...ale daje dziecia zabwaki i przyglada im sie....czy mam sie niepokoic...na co mam zwrocic uwage?
gość
05-04-2008, 12:49:00

CHYBA SYN NIE JEST AUTYSTYCZNY

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: