Reklama:

czy moje dziecko tez bedzie mialo kiedys padaczke?????? (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-06-2008, 15:08:00

czesc wam! mam 31 lat choruje od 19 roku zycia ,napad raz w miesiacu czasem co drugi miesiac,na czas ciazy odłozyłam depakine,po porodzie trzy lata spokoju,teraz wróciło a ja bez leków,musze znow isc do neurologa,jestem zawsze po ataku (mimo ze krotki i słaby bez rzucania) załamana,zmeczona ,otępiała i zawsze mam dosc zycia mysli samobujcze,tylko na szczescie brak odwagi na ten krok,czy odczuwacie tez takie załamanie? czy mój synek majacy 3,5 lat nie bedzie miał padaczki? na stronie pisało ze to dziedziczne.pozdrawiam was! i prosze o komentarze
gość
01-07-2008, 06:28:00

Masz dla kogo żyć, jesteś matką więc przestań mieć myśli samobójcze.
gość
01-07-2008, 07:09:00

witaj jestem matka 2 doeoslych juz dzieci choruje 40 lat na padaczke ...z tego co wiem padaczka nie jest choroba dziedziczna tez balam sie jak ty o swoje dzieci mimo wszystko ze nie dziedziczna jak byli w wielu 10 i 6 latek robilam im badania tak ..profilaktycznie moje dzieci sa zdrowe a ja ?widzisz jak mialam 2 latka dostalam 1 ataku padaczki chorowalam do 18 roku zycia ---- pozniej bylo 10 lat spokoju .w wieku 28 lat moja przyjaciolka padaczka wrocila i jest do dzis ataki sa sporadyczne ale ty....dla wlasnego bezp[ieczenstwa i bezpieczenstwa dziecka jak najszybciej idz do lekarza po leki tez biore depakine pozdrawiam ..glowa do gory nie poddawaj sie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
Reklama: