Reklama:

Czy mam krwiaka?:( (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-12-2008, 22:49:00

7 lat temu miałam powaznywypadek,samochód jadacy z prędkością ponad 100 walnął mnie wyjeżdzajac z pobocza w noge, w powietrzu zrobiłam 2fikołki i upadłam na asfalt mocno derzając głowa...:(pół rok temu walnęłam sie mocno wsciane ,niechcacy zostałam popchnieta,od miesiaca mam osłabienia,zaniki pamieci,brak koncentracji na lekcjach co mi spowodowało utrudnienie w nauce,ucze sie długo i duzo a i tak wszystko mi znika w przeciagu osłabienia stanu i mocnych boleści głowy na lekcji,,,od tygodnia mam totalna zawieszke tzn podczas lekcji,w domu czy u znajoych zdarza mi sie byc inna niz jestem w rzeczywistosci tzn poszerzaja mi sie źrenice czów,jestem hamska i tak sie tez odzywam,mwie głupoty i brak mam kontaktu z rozumem i mozgiem,wydaje to sie smieszne ale to wcale nie jest przyjemne w dodatku to trwa 5-20minut i nic nie pamietam,mam to coraz czesciej raz na dzien od tego tyg.po tem nic ne pamietam co mowilam,robiłam,oczy mnie bola i robia sie normalne,wyglada jakbym brała a ja swinstw nie tykam tak jak papierosów itd..po tej zawieszce mam silne bole glowy ze czasem nie wytrzymuje,staje w miejscu i rzymam głowe rekoma by przestała bolc..Ból jest niesamowity tylko go wtedy słysze,czuje trwa do5min ale jest nie do zniesienia.Mama sie martwi z siostrami ,podejrzaja najgorsze,byłam juz u Lekarza ale rodzinnego bo powiedziałam o tym w tym tyg. i mama jest zła na mnie ze tak puzno..Boje sie ze nie zdąża mi wykryc co mi jest aja odejde..:(bede zła do neurologa bo mam juz skierowanie ,zobaczymy co on mi powie...
gość
20-12-2008, 22:51:00

20-12-2008 o 23:49, gość :
7 lat temu miałam powaznywypadek,samochód jadacy z prędkością ponad 100 walnął mnie wyjeżdzajac z pobocza w noge, w powietrzu zrobiłam 2fikołki i upadłam na asfalt mocno derzając głowa...pół rok temu walnęłam sie mocno wsciane ,niechcacy zostałam popchnieta,od miesiaca mam osłabienia,zaniki pamieci,brak koncentracji na lekcjach co mi spowodowało utrudnienie w nauce,ucze sie długo i duzo a i tak wszystko mi znika w przeciagu osłabienia stanu i mocnych boleści głowy na lekcji,,,od tygodnia mam totalna zawieszke tzn podczas lekcji,w domu czy u znajoych zdarza mi sie byc inna niz jestem w rzeczywistosci tzn poszerzaja mi sie źrenice czów,jestem hamska i tak sie tez odzywam,mwie głupoty i brak mam kontaktu z rozumem i mozgiem,wydaje to sie smieszne ale to wcale nie jest przyjemne w dodatku to trwa 5-20minut i nic nie pamietam,mam to coraz czesciej raz na dzien od tego tyg.po tem nic ne pamietam co mowilam,robiłam,oczy mnie bola i robia sie normalne,wyglada jakbym brała a ja swinstw nie tykam tak jak papierosów itd..po tej zawieszce mam silne bole glowy ze czasem nie wytrzymuje,staje w miejscu i rzymam głowe rekoma by przestała bolc..Ból jest niesamowity tylko go wtedy słysze,czuje trwa do5min ale jest nie do zniesienia.Mama sie martwi z siostrami ,podejrzaja najgorsze,byłam juz u Lekarza ale rodzinnego bo powiedziałam o tym w tym tyg. i mama jest zła na mnie ze tak puzno..Boje sie ze nie zdąża mi wykryc co mi jest aja odejde..bede zła do neurologa bo mam juz skierowanie ,zobaczymy co on mi powie...
((opiszcie mi co ze mna sie dziej...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: