Reklama:

Czy mam krwiaka mózgu? (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-09-2007, 08:29:00

Witam

Okolo rok temu miałem pękniętą czaszkę, w odcinku potylicznym na siedem centymetrów. Gdy leżałem w szpitalu, zrobili mi tomografie komputerowa i wszystko było w porządku. Ale teraz od jakichś trzech dni zacząłem odczuwać jakieś dziwne bóle głowy, tzn. nie bóle tylko jakby w odcinku potylicznym coś mnie cisnęło od środka, a poza tym jestem osłabiony i z czasu w głowie mi sie kręci. Boje się czy to nie jest jakaś choroba będąca bezpośrednim skutkiem urazu głowy z przed roku, np. krwiak mózgu.Z góry dziękuje i proszę o szybką odpowiedź na maila: lukaszs22@wp.pl

pozdrawiam
gość
26-10-2007, 16:27:00

Hmm... moją babcie tak przez tydzień bolała głowa.... kilka dni temu ją sparaliżowało i nie może mówić nie wiadomo czy odzyska zdrowie... radzę ci jak najszybciej udać się do lekarza bo może się to źle skończyć
gość
26-10-2007, 16:28:00

A wszystko to przez krwiaka mózgu...
gość
14-08-2008, 12:43:00

witam!
mniejwiecej trzy lub cztery lata temu klocac sie z siostra uderzylam sie glowa o kaloryfer, rozciekam sobie w tedy lekko dolna czesc glowy niedaleko lewego ucha. leciala mi krew ale szybko przestala. moja mama uznala ze nic mi nie jest poniewaz nie stracilam przytomnosci ani nawet mnie to nic nie bolalo. po miesiacu gdy sie juz wszystko zagoilo odczowalam maly guzek w tym miejscu ale nic mnie nie bolalo ani nie mialam zawrotow glowy mama mowila ze napewno nic mi nie jest ale ja do tej pory wyczowam ten guz i w dodatku od niedawna odczowam tez bul w okolicy niego. mamie wole tego nie mowic bo ona znow powie ze nic mi nie jest i ze to moja wyobraznia albo co... prosze pomozie mi i powiedzcie czy to cos powaznego i czy powinnam sie martwic?? a moze to jakis krwiak??
gość
29-08-2008, 19:52:00

Witam!
Mam gorącą prośbę!!!
Jestem 16latką i mam problemy z bólami głowy
Od maja po dziś dzień miewam codziennie bóle głowy.
Zazwyczaj pojawiają się wieczorem i to jest ok30minutowy ból a raczej pobolewanie w głowie i bardzo mocne kucie;(...ale bóle pojawiają się również w ciągu dnia.
Zrobiłam już badania morfologiczne i okulistyczne...teraz czekam na wizyte u neurologa...ale terminy są tak odległe...a mnie to tak strasznie boli;(...

Jeśli ktoś, kiedyś miał taką sytuacje jak ja to bardzo bym prosiła o jakieś informacje...
Co mogłabym zrobic i czym może to byc spowodowane I do czego może to prowadzic.... Z góry bardzo dziękuj:*** Pozdrawiam wszystkich:*** Trzymajcie sie zdrowo
gość
29-08-2008, 20:03:00

do powyższego tematu...to jest mój e-mail: ania_kanti@o2.pl
gość
03-09-2008, 12:38:00

Hej.Ja też miałem takie bóle głowy,nieraz bardzo silne,i chce Ci powiedzieć,że najszybciej dostać się do neurologa i żeby to zbadali to pojechać do szpitala,gdzie jest ostry dyżur neurologii.Ja tak zrobiłem,miałem robiony tomograf,potem rezonans magnetyczny i wszystko wiadomo co mi jest i skąd się wzięło.Pozdrawiam Master.
gość
27-08-2009, 15:19:00

Witam,ja radzil bym ci isc do lekaza, zycze ci wszystkiego najleprzego...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: