Reklama:

Czy ktoś jest chory na SM (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
07-02-2007, 08:35:00

Prosze niech ktoś mi pomorze zrozumieć to wszystko mój mąż właśnie zachorował!!!
gość
23-02-2007, 13:43:00

glowa do gory
trzeba wiezyc ze bedzie ok, tez mam sm i daje rade
pozdrawiam
Początkująca
23-02-2007, 18:19:00

słyszałam, ze najac SM trzeba miec wole walki, a moj maz słucha swoich rodziców którzy kazali mu isc na rente i nie meczyc sie tylko jak mu sie chce to spacerowac czy tak ma postepowac????
Początkująca
05-03-2007, 13:51:00

Nie absolutnie nie,Pojscie na rente bedzie sie jak poddanie chorobie,maz musi walczyc ,Sm nie jest choroba smiertelne,mozna z nia zyc tylko trzeba walczyc,ludzie zyja z nia normalnie chociaz dotychczasowe zycie zmieni sie,musi sie rehabilitowac,brac leki,nie moze sie poddac.Zycze powodzenia i wytrwalosci,prosze wspierac meza..Pozdrawiam
gość
30-04-2007, 19:57:00

Polecam strony poświęcone tej chorobie: www.bssm.org.pl, www.ldn.org.pl, www.delfin.clan.pl, www.ptsr.org.pl. Mozna znależć na nich b. dużo informacji, a także nawiązać kontakt z chorymi i ich rodzinami. Pozdrawiam, Maria
gość
16-05-2010, 19:15:18

tak
gość
07-07-2010, 15:09:36

Gość 2007-04-30 21:57:00 Polecam strony poświęcone tej chorobie: www.bssm.org.pl, www.ldn.org.pl, www.delfin.clan.pl, www.ptsr.org.pl. Mozna znależć na nich b. dużo informacji, a także nawiązać kontakt z chorymi i ich rodzinami. Pozdrawiam, Maria
gość
22-09-2013, 19:37:23

Gość 2010-07-07 17:09:36
Gość 2007-04-30 21:57:00 Polecam strony poświęcone tej chorobie: www.bssm.org.pl, www.ldn.org.pl, www.delfin.clan.pl, www.ptsr.org.pl. Mozna znależć na nich b. dużo informacji, a także nawiązać kontakt z chorymi i ich rodzinami. Pozdrawiam, Maria

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: