Reklama:

Czuje sie przymulony (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-07-2008, 12:05:00

Wstaje rano i jestem całkiem przymulony czuje jak bym na głowie miał jakąś klamrę założoną która mnie ogranicza. Dużo czasu spędzam przy komputerze z słuchawkami na uszach, średnio około 4-7 godzin dziennie - może to jest powodem, bardzo często też mi sę zatyka prawe ucho.
Próbowałem juz brać róże lekarstwa na koncentracji itp.
Czasami to dziwne uczucie trwa nawet 3 tygodnie co doprowadza mnie do całkowitego załamania.
Sytuacja ta trwa mniej więcej od 4 lat, mam 24 lata. Jak ktoś wie co może być powodem takiego uczucie to proszę o rady.
gość
17-09-2011, 14:51:41

Gość 2008-07-26 14:05:00 Wstaje rano i jestem całkiem przymulony czuje jak bym na głowie miał jakąś klamrę założoną która mnie ogranicza. Dużo czasu spędzam przy komputerze z słuchawkami na uszach, średnio około 4-7 godzin dziennie - może to jest powodem, bardzo często też mi sę zatyka prawe ucho.
Czasami to dziwne uczucie trwa nawet 3 tygodnie co doprowadza mnie do całkowitego załamania.
Sytuacja ta trwa mniej więcej od 4 lat, mam 24 lata. Jak ktoś wie co może być powodem takiego uczucie to proszę o rady.
gość
17-09-2011, 15:35:55

Gość 2008-07-26 14:05:00 Wstaje rano i jestem całkiem przymulony czuje jak bym na głowie miał jakąś klamrę założoną która mnie ogranicza. Dużo czasu spędzam przy komputerze z słuchawkami na uszach, średnio około 4-7 godzin dziennie - może to jest powodem, bardzo często też mi sę zatyka prawe ucho.

Witam

Co do przymulenia jak to okresliłeś,pewnie powodem jest przemeczenie organizmu,siedzisz duzo przy komputarze a wiaadomo to przemecza oczy,ogólnie organizm sama wiem po sobie moja praca nie raz wiaze sie z długim korzystaniem z komputera i czuje sie tak samo wypompowana do kona,co do uszu to pewnie przez słuchawki z których korzystasz,moja rada mniej przy kompie oraz mniej słuchawek na uszach i mysle ze minie,lecz jezeli objawy nie mina najlepszym wyjsciem lekarz
gość
11-07-2012, 22:13:21

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: