Reklama:

Częsty zanik błędnika. (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
10-10-2013, 18:50:09

Od pewnego czasu jak czasami idę ulicą, schodami, mam częsty zanik błędnika. nie wiem gdzie postawić nogi, pustka w głowie i łapie się czegokolwiek. Kilka razu nawet upadłam, a raz spadłam z kilku schodków jak szłam na metro. Po prostu zanik myślenia równowagi .
Czy mieliście tak? Czy to jest grożne. Mam neuropatie kończyn czy to coś wspólnego z tą ch0orobą?
Karolina
gość
11-10-2013, 10:09:05

Idź do neurologa a kto ci postawił taką diagnozę zanik błędnika??
Początkująca
11-10-2013, 10:23:41

Sama tak stwierdziłam.
gość
11-10-2013, 14:43:37

No to gratuluję postawienia diagnozy za pomocą google może się sama będziesz leczyć Cooo?? Pocieszę cię mi ludzie z netu postawili diagnozę raka w zatokach bo ciągle miałam katar z domieszką krwi i tak boloała mnie głowa w okolicy nasady nosa że żadne leki nawet keronal i tramal nie pomagały. W końcu na forum znalazła się mądra osoba i kazała mi jak najszybciej do laryngologa, laryngolog do alergologa a alergolog stwierdził u mnie rzadką alergię na lanolinę w środkach do prania i w maściach. I tak zamiast przewidywanej przez ludzi z forum operacji i chemioterapii dostaję 2 tabletki na alergię dziennie i po problemie. Więc dobrze radzę iść do lekarza rodzinnego lub jak cię stać to szybko do neurologa. Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: