Reklama:

Coraz czestrze dolegliwosci (5)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkująca
30-03-2011, 15:10:32

Witam Od pewnego czasu coraz czesciej mam okropne zawroty glowy i zaburzenia widzenia ( obraz staje bardzo jaskrawy ) gdy to po malu ustepuje to zaczyna sie ból z tylu glowy nie wiem czym to moze byc spowodowane jak narazie lekarze tez nie wiedza... Nie mialam nigdy zadnego urazu wiec nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane bardzo prosze o pomoc w prawdopodobienstwu ustalenia diagnozy.
Początkująca
25-08-2011, 21:13:38

ciągle mówi się że najważniejsza jest wczesna diagnoza, profilaktyka.. słyszeliście o teście online na raka? poniżej podaje link, sami przeczytajcie http://***/site/457news
Początkująca
25-08-2011, 21:54:37

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
25-08-2011, 21:57:01

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-11-2011, 11:22:36

witam mozna powiedziec ze mam podobne dolegliwosci zawroty to moj codzienny stan jak wstaje kalade sie schylam itd niby bol z tylu glowy jest ale nie mozna tego nazwac bolem tulko takie cmienie a jesli chodzi o oczy rowniez mam wrazenie ze sie pogorszylo mam wizyte u okulisty i zobacze co jest chociaz do czytania juz mam 05
cigle sie zastanawiam co mi jest chociaz mase badan juz zrobilam teraz nawet mam wizyte na blednik ktory powtarzam moze cos teraz wykarze bardzo wspolczuje kazdemu z zawrotami glowy ta dolegliwosc jest okropna i sa dni ze nic sie nie chce a najgorsza jest ta niewiedza jaka przyczyna tkwi w tym

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: