Reklama:

co zrobić? (8)

Forum: Wypadki i odszkodowania

Początkująca
04-02-2014, 13:06:14

Witam.
Mam problem. Miałam poważny wypadek na rowerze. Zostałam potrącona przez samochód. W jednym ze szpitali źle mnie zdiagnozowano. Skończyło się to dłuższym pobytem w innym szpitalu.
Czego mogę się domagać od szpitala, w którym postawiono błędną diagnozę?
Początkujący
18-04-2014, 23:17:29

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-04-2014, 15:55:58

Początkujący
27-05-2014, 15:22:27

gość
24-06-2014, 19:32:31

Nie wolno odpowiadać na takie pytania?
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkujący
02-08-2014, 16:16:40

Tak, może się Pani domagać odszkodowania za błędną diagnozę. Sugeruję skorzystać z pomocy profesjonalnego pomocnika.
gość
31-10-2014, 16:45:12

Wtajemniczony
21-02-2020, 15:20:27

Nie jestem pewny, czy za błędną diagnozę można czegoś oczekiwać (odszkodowania).

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Lamilept I kawa?
Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
Forum: Padaczka
gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
gość
Leki psychotropowe wyładowania depakina
Mam po niektórych tabletkach psychotropowych napady padaczkowe skojarzone czy po drpakine chrono będę mógł nadal brać tabletki psychotropowe czyli razem drpakine i psychotropy czy dzięki drpakine napady padaczkowe ustopią?przy jednoczesnym braniu tabletek bo napady mam po psychotropach. Czy ta depakine to będzie robił za taką osłonke abym mógł przyjmować leki psychotropowe bez strachu o kolejne wyładowania bioelektryczne mózgu?
Reklama: