Reklama:

Co to moze byc (9)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2013, 22:42:06

Moja czaszka ma dziwny ksztalt (pokaze to na zdjeciach bo nie potrafie tego opisac) wprawdzie z wiekem zaczelo to wygladac inaczej ale nadal cos jest nie tak
(zademonstruje jak bylem maly i teraz)
gość
07-12-2013, 14:02:49

Chłopie to normalny łeb - głowa nic sie nie da z tym zrobić a ty powinieneś zacząć się leczyć psychiatrychnie niestety bo nic więcej na to nie pomoże he he
Początkujący
14-12-2013, 19:09:56

Co jest nie tak? Bo ja nie widzę głowa jak głowa określ to precyzyjniej...
gość
28-12-2013, 00:06:02

szerokosc czola i szerokosc nad uszami.
Jeszcze splasczenie głowy z tyłu.
Da sie temu jakos zaradzic?
gość
28-12-2013, 02:06:35

A co kształt czaski ma do neurologii? Twoja uroda i tyle, nic nie zrobisz z kształtem kości.
gość
28-12-2013, 21:17:43

Widać że coś masz z głową nie tak, ale nie neurologicznie tylko psychiatrycznie. Radzę wybrać się do dobrego psychiatry, pewnie urodzili cię wacum bo matka już miała dosyć męczenia się z tobą w porodzie i tak ci łeb zniekształcili. Możesz sobie fudnąć operację plastyczną to wszczepią ci tam troche tłuszczu z brzucha lub kawałek worka mosznowego, ale oleju tak ci to nie zwiększy !!!!!!!!!!!!!!!!! Upośledzony jesteś nie tylko psychicznie ale i plenniki niosą gen głupoty i radzę nie mieć dzieci
gość
29-12-2013, 01:30:12

do tego z godz 22 17
wstydu nie masz psycholu , nie dosc ze sensu, to blad na bledzie. Zniknij maro piekielna ,do chlewa gnoj przerzucac a nie na forum pisac
gość
29-12-2013, 10:45:46

Człowieku ty psychiatry potrzebujesz rozważ to prosze!! Mam to samo w rodzinie i dopiero to pomogło
gość
09-04-2022, 18:26:25

Brachycefalia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Operacja dyskopatii szyjnej
Miał ktoś ostatnoo u dr. Baranowskiej w Stocerze ,jak opinie ?
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Reklama: