Reklama:

Co to moze byc? (4)

Forum: Padaczka

gość
29-11-2012, 20:44:41

O jakiego czasu robi mi sie slabo, zamykaj mi same oczy, trace kontakt z otoczeniem czasem upadam.Czasem trace świadomość.Nie wiem co to jest?Pomozcie
gość
30-11-2012, 07:42:41

My też nie wiemy co to jest, musisz pójść do lekarza zrobić najpierw podstawowe badania. Od diagnozy jest lekarz i tylko on na podstawie kilku badań i dłuższego wywiadu z tobą może postawić diagnozę i dać odpowiednie leczenie.
A może to nic takiego wielkiego, zmęczenie, anemia, zaburzenia równowagi spowodowane krążeniem, wiele może być przyczyn. Porób badania. Pozdrawiam.
gość
09-12-2012, 14:57:28

Tak jak wyżej gość pisze, tylko lekarz może stwierdzić jaka jest przyczyna twoich dolegliwości....
Może się okazać że to nic takiego....a może też być że to padaczka....
Ja sama choruję na padaczkę, nie mam akurat takich ataków, ale odmian padaczek jest dużo i ludzie w różny sposób przeżywają atak
Więc koniecznie wybierz się do lekarza porób badania, póki nie jest za pózno....
gość
09-12-2012, 17:12:00

Do gościa z dnia 29.11.2012, diagnozy my Ci tu nie postawimy, musisz wybrać się do lekarza pierwszego kontaktu, opowiedzieć wszystko dokładnie, musisz porobić podstawowe badania, może już w badaniach będzie jakiś sygnał.
Dobrze by było, żeby lekarz skierował Cię do Szpitala, sytuacja jaką opisujesz nie jest normalna, zdrowy człowiek nie ma takich objawów.
Jeżeli będzie to padaczka leczeniem musi zająć się lekarz neurolog zajmujący się leczeniem padaczki.
Z tego co opisujesz trudno jednoznacznie stwierdzić, że jest to padaczka.
Sprawa jest pilna i nie możesz jej odkładać na później.
Alicja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: