Reklama:

CIDP (4)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
01-04-2010, 18:47:18

Witam. Poszukuję Informacji na temat leczenia tej choroby oraz adresów ośrodków medycznych które zajmują się leczeniem CIDP i lekarzy zajmujących się tym leczeniem.Obecnie przyjmuję wlewy Sandoglobuliny P ale specjalnej poprawy nie odczuwam.Pozdrawiam.
Początkująca
27-03-2012, 20:51:37

Witam także choruje na CIDP Odrazu może nie być poprawy po sandoglobulinie a po pewnym czasie. Niestety nie ma innych leków na tą chorobe . Nie dawno wyszedł taki lek jak KIOVIG ale nie wiem czy jest już dostępny bo jest od 2011 roku w Polsce. Widze że Panu jeszcze podają sandoglobuline mi nie chcieli ale będe się znów o to starała . Choruje już od 13 lat i stan zdrowia pogarszal się przez pierwsze 3 lata potem staneło w miejscu i tylko po sandoglobulinie się lepuej czułam. Mam tak specyficzne uszkodzenie mięśni że normalnie na codzien funkcjonuje i udaje mi się to prawei zakrywać po za drobnym kuleniem lub nawet bym to nazwała dziwnym tanecznym chodzeniem. Tu jeszcze jak moge coś polecic uzdrowicieli . Mam jednego bardzo dobrego dzięki moze któremu jest w takim dobrym stanie .
gość
12-11-2017, 11:58:54

Hej mam wstępną diagnozę CIDP i również poszukuje odpowiedzi na wasze pytania .mieszkam w Belgii i skontaktowalam się z fundacja w USA. Oni maja mi sprobowac pomoc znaleźć tu specjalistę. Zostawiam adres e mail k.koperska@hotmail.com
gość
31-05-2024, 09:24:50

Pod tym linkiem macie aktualne ośrodki leczenia CIDP https://pracownia-emg.pl/osrodki-leczenia-polineuropatii-zapalnej-cidp/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: