Reklama:

ciąża z tetniakiem?? (4)

Forum: Udary i tętniaki

gość
12-11-2013, 20:46:18

Witam. Mam 22 lata i niecały miesiąc temu dowiedziałam się ze mam tętniaka lub naczyniaka o wielkości 3mm na tętnicy środkowej mózgu. Wpadłam w panikę...nigdy bym nie przypuszczała ze akurat mnie spotka cos takiego.. jestem załamana bo byłam osoba od której tryskała wiecznie energia.. od trzech miesięcy mam męża który stara się mnie wspierać ale ja wiem ze jest źle.. staraliśmy się przed ślubem o dziecko i nic z tego nie wychodziło..teraz gdy trafiło mi się to nieszczęście zaszłam w ciąże.. a przecież poród to wysiłek.. teraz żyje w ciągłym stresie choć w moim stanie powinnam być spokojna.. ale nie potrafię!! załamałam się.. nie chce umierać tak mlodo.. czy ktoś może dodac mi otuchy??
gość
22-11-2013, 22:04:12

Moja znajoma urodziła synka z tętniakiem serca.Mamy świetnych lekarzy w Polsce-zdaj się na nich.Głowa do góry!
gość
11-02-2014, 15:58:05

spokojnie to tylko 3 mm, mój naczyniak żylny jest spooooro większy i urodzlam 2 dzieci, jeśli nie chcesz rodzic naturalnie to najlepsza metoda jest po prostu cc, lekarz ginekolog powinien dostc od neurologa lub neurochirurga takie oświadczenie ze nie wskazany jest sn u Ciebie! spokojnie będzie ok
gość
26-02-2014, 16:10:30

witam, radzę skonsultować się z neurologami i ginekologiem i sprawdzic wszystkie mozliwe scenariusze. ja miałam malformacje zylno-tetniczą o około 1mm i idąc pekło mi to i miał wylwe kerwi do mózgu. WIec wielkość naczyniaka nie ma wpływu na to co się stanie. omawiajac wszystko z lekarzami bedziesz spokojniejsza i zawsze bedą wiedzieli czego się spodziewac: a pozorny zawsze ubezpieczony:)
Mam nadzieje, ze Tobie nic się nie stanie i ze Ty i dzidziuś bedziecie zyli długo i szczesliwie i wsztko dobrze się ułoży
pozdrwiam em:]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: