Reklama:

choroby mięśniowe (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-12-2007, 18:56:00

Czy ktoś cierpi na choroby mięśni? Może ktoś leczy się w Warszawie na Banacha?Może ktoś by chciał porozmawiać na ten temat ,ja diagnozuję się od 2 lat mam liczne badania w tym kierunku i czekam teraz na miejsce w Warszawie na neurologię słyszałam ,że czeka się ponoć do 2 lat?! Dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz. pozdrawiam Agnieszka aga1978r@op.pl
gość
20-12-2007, 21:13:00

Moja corka ma klopty z miesniami.Raz jej diagnozuja miastenie czyli slabosc a drugo raz dystonie ,jedno wylkucza drugie.Aty jakie masz symptomy choroby miesniowej?
Pozdrawiam
Dana
Początkująca
20-12-2007, 23:12:00

Dziękuje za wiadomość u mnie diagnozują miopatię ,miastenię i jeszcze coś mam zrobione 2 biopsje mięśnia i się okazało ,że jest to żle zbadane nawet w niemczech żle zbadali.Mam problemy z chodzeniem bo mięśnie są słabe nasilił się problem ze wzrokiem ,rękami też nie mogę dzwigać bo mi słabną.Teraz czekam na miejsce w Warszawie w szpitalu mam nadzieję ,że coś się zmieni i ustalą diagnozę .Gdzie jest diagnozowana Twoja córka? Pozdrawiam .Agnieszka
gość
21-12-2007, 16:11:00

21-12-2007 o 00:12, aga8 :
Dziękuje za wiadomość u mnie diagnozują miopatię ,miastenię i jeszcze coś mam zrobione 2 biopsje mięśnia i się okazało ,że jest to żle zbadane nawet w niemczech żle zbadali.Mam problemy z chodzeniem bo mięśnie są słabe nasilił się problem ze wzrokiem ,rękami też nie mogę dzwigać bo mi słabną.Teraz czekam na miejsce w Warszawie w szpitalu mam nadzieję ,że coś się zmieni i ustalą diagnozę .Gdzie jest diagnozowana Twoja córka? Pozdrawiam .Agnieszka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: