Reklama:

choroba (4)

Forum: Padaczka

gość
05-07-2012, 10:58:44

Witam
Zwracam się z prośba mam synka chorego na epilepsje.Synek jest z zespołem wad wrodzonych i ma padaczke chociaz badanie rm nie wykazało zadnych nieprawidłowosci a zapis eeg jest bardzo brzydki.ma ataki bierze leki 2 razy dziennie topamax i depakine poradzcie co mozna zrobic zeby ataki sie zmniejszyły w trakcie ataku jest nie przytomny a pozniej ma problemy z mowa i chodzeniem moze zmienic leki poradzcie
gość
05-07-2012, 14:33:44

Wspolczuje Tobie , dziecko male a juz tak ciezko doswiadczone przez los , nie zmieniaj niczego sama , dobry neurolog na podstawie wywiadow z Toba dobierze leki , ktore " uspokoja neurony" , zmniejsza czestotliwosc atakow, a utrafione leki to sukces. Dziecko wlasciwie prowadzone , bedzie funkcjonowac poniewaz wlasciwie dobrane leki , wedlug wieku , wagi ciala , beda spelniac swoje zadanie.Nie zniechecaj sie co do lekarza , czesto trzeba czasu zanim utrafi z wlasciwie dobranymi lekami. Wiem , ze serce boli matke patrzec bezradnie na ataki dziecka , miej nadzieje , badz silna , musi byc lepiej . Napisz w jakim wieku masz dziecko, wspieram Ciebie i odczuwam Twoja meke i Twojego synka jak swoja wlasna.
gość
16-07-2012, 17:15:48

Mój synek ma 10 lat a choruje od 2 roku zycia
gość
16-07-2012, 17:18:44

Dziękuje za słowa otuchy ja mam nadzieje że bedzie dobrze bo musi byc dobrze pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: