Reklama:

Chciałabym poradzić się w pewnej sprawie (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-04-2008, 08:39:00

Męczą mnie bóle głowy. Wydaje mi się ,że czsem dochodzi do tego drętwienie twarzy i nie wiem czy ma coś z tym to wspólnego- nudności i wiecznie mi zimno. Bóle są zawsze w tym samym miejscu.Prawaq strona głowy. Kłujący ból.Zaczęło się rok temu. Nie boli mnie cały czas, ale bóle dają o sobie znać w odstępach kilku tygodni, miesięcy. Lekarz powiedział, że to może być migrana, jednak nie wydaje mi się....... nigdy nie miałam migren. Strasznie się boję, że to może być coś poważnegoi nie wiem so robić. Boje się pośc do specjalisty.,. Może ktoś ma podobne problemy.
gość
09-04-2008, 15:47:00

czy chorujesz na tarczyce
gość
11-04-2008, 20:17:00

Nie zwlekaj postaraj sie o skierowanie do NEUROLOGA
gość
11-04-2008, 20:36:00

hej!na Twoim miejscu udałabym się do neurologa.Jednak nie ma co siać paniki,nie musi to oznaczać jeszcze najgorszego.Może to jakaś przewlekła choroba.Ja też leczę sie u neurologów od ponad dwóch lat i radzę Ci,nie opieraj się na opinii jednego lekarza,bo oni potrafią leczyć jedynie tabletkami.I jeśli zajdzie taka potrzeba,nie żałuj pieniędzy na prywatnego lekarza,nie warto się męczyć.Poza tym ważne jest aby zrobić wszystkie niezbędne badania,a to też niestety potrwa.Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia!
Początkująca
12-04-2008, 19:40:00

Nie omijaj lekarza nich przeprowadzą badania w tedy się wyjaśni.Może to być migrena też tak mam od 1998 roku pojawiło się naglę i tra do tej pory i jest to coraz dłużej .Warto trafić na dobrego specjalistę ,który nie pcha w człowieka tylko przeciwbólowych leków ponieważ ona tylko potęgują ból i jest błędne kolo a ból potworny .Polecam Ci szpital Barlickiego w Łodzi i Panią dr Durko to świetny specjalista leczy mnie tyle lat na to paskudztwo (migrena)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: