Puł roku temu zabolała mnie głowy byłem wtedy za graniaca we francji i silnymi bylami wyladowałem w szpitalu, tam zrobili mi badania lerzałem dobe muwiłem rze boli mnie ztyłu głowa a oni muwili rze to od serca, wyszłem na swoje rzadanie wsiadłem do autobusu .Cała droge lerzałem na tylnym siedzeniu bul nieustępowął odrazu z autobusu poojechałem na pogotowie i tu zostaiwili mnie w szpitalu .w szpitalu zrobili mi szereg badań takie jak MOCZ KREW EKG -RZM RTG klatki piersiowej RTGkręgosłupa -odcinek szyjny Badanie naczyńm.Dopplea ,EEG.KT- głowy.KT-angio głowy .Płyn mózgowo rdzeniowy i nic nie wykryli a głowa bolała po 5 dniach wyszedłem ze szpitala bul powrucił po miesiacu brałem lek przeciwbulowy ketonal od trzech miesięcy boli mnie głowa wiec poszedłem do neurologa i dał mi skierowanie na mr głowy miałem terz robione badanie na hiv i wszystko w porzadku na borelioze jgm ujemny i jeszcze zrobono mi wynik na kiłe wynik badania z 13 06 2007 odczyn fta ujemny odczyn fta-abs =,- , wątpliwy tpha dodatni
wiec powturzono prube badanie z 16 07 2007 odczynfta ujemny odczyn fta-abs plus minus wątpliwy a tpha pisze rzeby powturzyć prube krwi powturzylem 3 tygodnie temu i wyszedł tpha ujemny co mam robić głowa mnie boli niemoge pracować troche jakby mi nogi dretwiały mam delikatne skurcze troche jestem osłabiony mniejwiecej co miesiac mam kaszel katar boli mnie gardlo prosze o pomoc jakiegos specjalisty mam wzystkie wyniki, zdiecja na płytah mam pytanie miałem robione badanie MR głowy i na wyniku pisze Hiperintensywne ognisko o wymiarach 6x4mm w pokorowej istocie białej w sasiedztwie szceliny Sylwiusza po stronie prawej widoczne w sekwencji FLAIR i w obrazach T2 zależnych odpowiadajace pawdopodobnie zmianie naczynipochodnej. świerzyżych zmian niedokrwiennych w sekwencjiDWI nie uwidoczniono. poz tym obraz mózgowia i wewnączaszkowych przestrzeni płynowych w badaniu MR prawidłowy,patologicznego wwzmocnienia kontrastowegopodaniu środka paramagnetycznego nie stwierdza sie. pozatym bolimnie tył głowy .dziekuje za wiadomosć prosze o wypowiedz specjalisty albo czy ktos mial cos podobnegogury dziekuje za pomoc bardzo prosze
[addsig]