Reklama:

brak przegrody przezroczystej (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-11-2007, 00:43:00

Proszę o pomoc w wyjaśnieniu czym może skutkować brak przegrody przezroczystej i asymetria komór bocznych (lewa szersza).
gość
08-12-2011, 20:57:02

Gość 2007-11-30 01:43:00 Proszę o pomoc w wyjaśnieniu czym może skutkować brak przegrody przezroczystej i asymetria komór bocznych (lewa szersza).
gość
22-04-2023, 05:26:43

Brak przegrody w przypadku mojego dziecka nie skutkuje absolutnie niczym!!!!
Ponad 20 lat temu usłyszałam taka diagnozę odnośnie dziecka. Sugerowano mi ze moze być niepełnosprawna fizycznie i intelektualnie. Co przeżyłam to moje.
Rodzice! Bądźcie spokojni. Moje dziecko ma się dobrze. Jest temperamentne i owszem. Ciekawe wszystkiego. Bystre. Ma świetna pamięć. Ma niezborność ruchową. Kiepsko tańczy 😂, dobrze pływa, jeździ autem, rowerem… i będzie kiedyś zapewne lekarzem. Teraz myślę w żartach ze ten brak przegrody „uwalnia” mózg.
gość
17-01-2025, 22:38:43

Mój syn ma również brak przegrody przeźroczystej, obecnie ma 15 lat, jest mega inteligenty z doskonałą pamięcią, czasami się zastanawiam jak mógł nauczyć się w ciągu 2 tygodni ponad 1000 słów w języku angielskim i ich pisowni. Uważam, że tylko dzięki temu czyli braku przegrody co jak pisała moja poprzednicza "uwalnił mózg"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: