Reklama:

brak myslenia i zaburzenia (7)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkujący
02-07-2016, 15:36:11

MAM POWAŻNY PROBLEM , JAKIŚ CZAS TEMU CZUłem silne kłucia w głowie , jakby mózg mi pękał , teraz nie potrafie myśleć
Początkująca
25-10-2016, 10:47:02

Może udaj się do specjalisty od tych spraw? Bo sammeu na pewno sobie z nimi nie poradzisz.
Początkujący
25-10-2016, 16:06:54

Zdecydowanie skontaktuj się i zrób jakieś badania, zawsze lepiej być przezornym.
[url=http://emako.pl/pol_m_Lazienka_Akcesoria-lazienkowe_Polki-i-regaly-1131.html]półki łazienkowe[/url]
Początkująca
15-11-2016, 11:09:36

Również jestem zdania, że w tym przypadku powinieneś się skontaktować ze specjalistą
Początkująca
01-12-2016, 13:16:04

jak najszybciej idz do lekarza specjalisty. niech zrobi odpowiednie badania i prześwietlenie. skoro tak się czujesz to cos musi być nie tak
gość
15-07-2018, 08:14:09

zobacz - https://youtu.be/2lde5vpyo_k - tofilkm naghrany dla Ciebie
gość
25-07-2018, 16:54:08

dokładnie, doświadczony neurolog może ci udzielić pomocy https://ranking.abczdrowie.pl/s/neurolog Wiesz bez wykonania badań ciężko coś poradzić ani coś jednoznacznie stwierdzić

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dostępność leków petnidan saft
Witam. Córka przyjmuje lek petnidan saft 50mg/mlbktóry obecnie nie jest dostępny w Niemczech. Przyjmowała zaminnik ethosuximid-neurax 50mg/ml, jednak ok również obecnie jest niedostępny. Czy mają Państwo jakieś sprawdzone apteki gdzie zaopatrzcie się w ten lek?
Forum: Padaczka
gość
Leki psychotropowe wyładowania depakina
Mam po niektórych tabletkach psychotropowych napady padaczkowe skojarzone czy po drpakine chrono będę mógł nadal brać tabletki psychotropowe czyli razem drpakine i psychotropy czy dzięki drpakine napady padaczkowe ustopią?przy jednoczesnym braniu tabletek bo napady mam po psychotropach. Czy ta depakine to będzie robił za taką osłonke abym mógł przyjmować leki psychotropowe bez strachu o kolejne wyładowania bioelektryczne mózgu?
Uderzenie w głowę,ucisk
Witam w piątek(4dni temu) byłam pod dużym wpływem alkoholu i nic prawie noe Pamietam,koleżanka odprowadzała mnie do domu gdzie podobno przewróciłam się na trawę. A wcześniej w domu uderzyłam głową o ścianę podobno lekko. Nie wiadomo czy w aucie nie straciłam przytomności .W sobotę nic nie bolało mnie a w niedziele to samo w poniedziałek(dziś) czuje dziwny ucisk w głowie lecz nie boli. Czy to coś poważnego?
gość
Neurotop + Pregabalina, czy to bezpieczne połączenie?
Dzień dobry, mój tata ma epilepsje. Prawie całe życie zażywa Neurotop, który jest bardzo skuteczny, nie miał od czasu zażywania tego leku żadnego ataku. Teraz jednak zmaga się z przewlekłym zapaleniem stawów i lekarz ortopeda przepisał mu na te bóle Pregabalinę, którą stosuje się w takich przypadkach ale jednak też jest przeciwpadaczkowa. Czy połączenie tych dwóch leków będzie bezpieczne? Czy nie namiesza z padaczką?
Reklama: