Reklama:

Bonifraterskie Centrum Zdrowia Sp z o o Oddział w Piaskach (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
02-06-2020, 19:13:20

Witam. Czy na forum znajduje się ktoś, kto miał kogoś z rodziny lub bliskich na pobycie rehabilitacyjnym w Bonifraterskim Ośrodku zdrowia w Piaskach obok Gostynia? Do tego "ośrodka podobno rehabilitacji" trafiła kobieta po udarze, która mówiła, jadła i próbowała się poruszać. Dziś, po 5 dniach od przyjęcia do Bonifratrów ta sama kobieta leży w innym szpitalu w ciężkim stanie przez zaniedbania personelu. Nikt w Ośrodku nie zareagował, że żywa i pełna sił kobieta z dnia na dzień przestała się odzywać, stała się otępiała i kompletnie utracono z nią kontakt. Zareagowali dopiero po 4 dniach w momencie gdy rodzina poinformowała, że jedzie na miejsce i chce zabrać pacjentkę do innego ośrodka. Jest to chyba jedynie dobre miejsce dla szybkiej śmierci w męczarniach. Na dodatek rodzina nie dostaje prawie żadnych informacji na temat stanu zdrowia pacjenta. Jedyną odpowiedzią jest - "mama czuje się dobrze". Co niestety nie potwierdziło się w rzeczywistości. Polecam omijać szerokim łukiem, jeżeli komuś zależy na bliskich mu osobach.
gość
24-06-2020, 13:20:54

A ja myślałam o tym ośrodku dla mamy😞

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Tętniak tętnicy podstawnej
Witam jestem tu nowa. Z uwagi na chore zatoki lekarz laryngolog wysłał mnie na rezonans głowy z kontrastem. W opisie naczyniak w 3 komorze. Pojechałam do profesora do Krakowa który po obejrzeniu płytki stwierdził że to nie naczyniak a tętniak. Skierował mnie na dodatkowe badania żeby bliżej przyjrzeć się temu tworowi. Najbardziej niepokoi mnie że tętniak jeśli to tętniak jest na tętnicy podstawnej. Na forum poczytałam że raczej nie operuje się czy ebolizuje tętniaków w tym miejscu bo ryzyko za duże. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Czy ktoś miał tętniaka w takiej lokalizacji. Proszę o odpowiedź. Muszę podjąć decyzję co dalej choć pan profesor wspomniał o embolizacji. Dziękuję i pozdrawiam KG
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: