Witam od dłuższego czasu mam silne bule głowy do tego dochodzą objawy podobne do padaczki twarz w tym momencie robi mi się sina szumi mi w uszach i tracę kontakt z rzeczywistością to trwało już na tyle długo że ostatnio w pracy złapało mnie aż z osiem razy w przerwie co kilka minut aż w końcu za namową dziewczyn i rozkazem mojego przełożonego poszłam do lekarza neurologa prywatnie i ten kazał mi zrobić eeg głowy i powiedział na podstawie tego badania że to jest niedotlenienie mózgu przepisał mi lek neurovit i lucetam1200 wiem że lek neurovit można brać co najmniej miesiąc a lucetam to nie mam pojęcia może ktoś z was wie to proszę o radę.Jeszcze jedno po tej wizycie u neurologa miałam coraz mocniejsze bule głowy połączone z wymiotami i szumy w uszach że poszłam do niego jeszcze raz a on postukał mnie młoteczkiem i przepisał mi leki przeciw bólowe czy to badanie eeg wystarczy czy mam zrobić jakieś dodatkowe badania bo słyszałam że to eeg jak bym miała jakiegoś guza lub krwiaka albo tętniaka w głowie to nie wystarczy tak słyszałam od dziewczyn z pracy proszę o jakąś radę co do tych dolegliwości i tego leku lucetam mam 36 lat Anka.