Reklama:

BÓL............. (2)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
21-09-2018, 09:26:35

witam mam prośbę może ktoś opisze mi rezonans bo ja już nie wiem kogo słuchać jeden neurochirurg chce operować drugi mówi że nic nie widzi i problem jest wyżej zaznaczam że jestem po trzech operacjach kręgozmyku ostatnio usunęli mi implant i zostałem bez niczego i usłyszałem że nie da się nic zrobić a ja praktycznie od 10 lat siedzę w mieszkaniu na trzecim piętrze bez windy i ne daje rady zejść zresztą i chodzić i siedzieć też za dużo nie mogę bo ból jest za duży nieraz to człowiek czuje się pół przytomny z bólu i tak od 14 lat walczę do lekarzy powoli tracę zaufanie bo każdy mówi co innego aby tylko się mnie pozbyć/kazali usunąć ostatni implant bo się przestawił a teraz mówią że trzeba było nie usuwać może tutaj jest ktoś kto mi pomorze .....
gość
25-09-2018, 18:10:07

najlepiej nie robić operacji, jednak jak człowiek usłyszy o drodze na skróty to nie można się oprzeć, zapewniają, że będzie lepiej. Organizm ma zdolność samo naprawy. Jak dasz mu szanse to może coś z tego będzie. Na rezonansie widać przyczynę bólu, a czy to jest jedyna tego nie wiem. Wersja optymistyczna niż więcej nie dolega, więc usuwasz przyczynę i ból będzie znikał.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: