Reklama:

ból prawej półkuli (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-06-2009, 19:14:00

Chciałem się poradzić bo od pewnego czasu boli mnie prawa półkula z tyłu u góry co to może być
gość
13-06-2009, 04:19:00

witaj mnie boli zawsze jedna strona gdy mam migrenę, ale miałam taki ból jak ty i poszłam do laryngologa okazało się ,że mam zapalenie zatok tylnich. Nie wiedziałam ,że takie istnieją.To był taki ciągnący ból. Ale mogą to być różne przyczyny np.zmiana ciśnienia.
gość
13-06-2009, 04:19:00

witaj mnie boli zawsze jedna strona gdy mam migrenę, ale miałam taki ból jak ty i poszłam do laryngologa okazało się ,że mam zapalenie zatok tylnich. Nie wiedziałam ,że takie istnieją.To był taki ciągnący ból. Ale mogą to być różne przyczyny np.zmiana ciśnienia.
gość
13-06-2009, 04:20:00

gość
14-06-2009, 19:28:00

Dzięki bardzo a wiesz może jak to się leczy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
Reklama: