Reklama:

Ból pod pachą i między żebrami :( (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-01-2007, 15:24:00

witam od niedawna mam ból pod pachą w lewej ręce. nie są to jednak węzły ponieważ ból ten występuje tylko podczas dłuższego poruszaniu ręką np. gdy prowadzę samochod. zauważyłem również że na tętnicy pojawia się guzek przy podnoszeniu ręki. oprucz tego bolą mnie mięsnie między żebrami od nich tak promieniuje dziwnie a i to jest tylko po lewej stronie. to nerwobule? chyba nie. Proszę o rady..
gość
18-05-2007, 01:52:00

17-01-2007 o 16:24, gość :
witam od niedawna mam ból pod pachą w lewej ręce. nie są to jednak węzły ponieważ ból ten występuje tylko podczas dłuższego poruszaniu ręką np. gdy prowadzę samochod. zauważyłem również że na tętnicy pojawia się guzek przy podnoszeniu ręki. oprucz tego bolą mnie mięsnie między żebrami od nich tak promieniuje dziwnie a i to jest tylko po lewej stronie. to nerwobule? chyba nie. Proszę o rady..
gość
05-02-2008, 13:41:00

gość
24-03-2008, 19:02:00

witam dołączam sie do prosby mam to samo co to moze byc mam pluca ok i kregosłup lekarz ogladal zdjecia a bóle nawracają sie czy to wątroba?
Początkujący
07-12-2008, 19:54:00

seba00
gość
30-03-2009, 14:31:00

Ból pod żebrami często dokucza przy kamicy żółciowej, radzę zrobić usg jamy brzusznej.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
Reklama: