Reklama:

Bol piekacy-lewa strona twarzy, czoła , glowy (2)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
07-05-2019, 09:55:11

Dzien dobry
od dluzszego czasu ok grudzien 2018 trapi mnie piekacy ból twarzy, glowy(czoło) po lewej stronie.Ból piekacy od czasu do czasu przemeiszcza sie od strony lewej twarzy np na bol piekacy czoła i tak na zmiane.Po wizycie u neurologa skierowania na TK,RM -dzieki tym badaniom na szczescie nic nie wyszło , wszelka farmakologia powoli zawodzi a bol jak byl tak jest.
coo moze byc przyczyna prosze o porade -pomoc
gość
08-05-2019, 17:33:16

gdzie mieszkasz?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zastawka
Witam.w maju 2024roku.miałem założoną zastawke komorowo-otrzewnową.od tego czasu cisza, i spokój nic mnie nie boli nic się nie dzieje nawet na kontroli żadnej nie byłem bo lekarz powiedział że jak nic się nie będzie działo to nie trzeba przyjeżdzać na kontrolę .czy ktoś ma może tą zastawke dłożej i jak to wygląda u was poproszę o jakieś informacje bo niewjem o co kaman
Czy to już tętniak ?
Dzień dobry ! Otrzymałem opis badania RM w którym jest napisane W opcji angioMR widoczne drobne tętniakowe uwypuklenie ściany tylnej odcinka M1 tętnicy środkowej mózgu prawej śr.ok.1mm Czy to jest już tętniak ?
gość
Parkonson
Witam czy ktoś poleca dobrego neurologa z Katowic albo z Warszawy od Parkinsona drżenie lewej ręki Proszę jak ktoś już był i poleca Dziękuję❤️ Gosia
gość
Stan po urazie czaszkowo-mozgowym
Witam serdecznie, otrzymałem wynik rezonansu magnetycznego ojca i chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie przybliżyć mi znaczenie tego opisu w przyziemny sposób? Pozdrawiam.
Reklama: