Reklama:

Ból, pieczenie, drętwienie czoła i okolic łuku brwiowego - problem z pamięcią krótkotrwałą. (3)

Forum: Pamięć i koncentracja

gość
03-04-2016, 14:57:02

Witam
Mam mianowicie problem który rujnuje mi życie towarzyskie i codzienne. U mnie na czole pojawiają się dziwne napięcia, mrowienie, drętwienie, uciski, przez to tracę koncentrację i mam problem z pamięcią krótkotrwałą. To nie są zatoki. Dolegliwości dawniej pojawiały się w sytuacjach, gdzie jest grupa, tłum. Teraz są praktycznie cały czas. Nie mam problemów ze spaniem.
Proszę pomóżcie mi :(
gość
08-09-2016, 20:59:59

Witam mam to samo od tygodnia chyba
zwariuje nie mogę się na niczym skupić biorę tabletki na uspokojenie nie wiem czy to coś poważnego czy przez nerwice ale ciężko z tym sobie
poradzić a lekarze dadzą leki i spadaj
gość
03-12-2016, 08:00:20

Dzień dobry. Chciałabym włączyć się do wątku o bólu łuku brwiowego, Od kilku tygodni przy dotyku, nawet najdelikatniejszym, odczuwam ból w jednym miejscu prawego łuku brwiowego. Objawy pogłębiają się i obecnie mam ciągłe poczucie napięcia, czy lekkiego mrowienia dookoła oka. Tak się składa, że miesiąc temu miałam robiony makijaż permanentny brwi. Zastanawiam się, czy w wyniku zabiegu mógł zostać uszkodzony jakiś nerw? Bardzo byłabym wdzięczna za wskazówki gdzie mogłabym otrzymać więcej informacji na ten temat. Jak do tej pory znalazłam tylko informację, że ból brwi może być objawem stwardnienia rozsianego. Co zdecydowanie nie brzmi dobrze...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: