Reklama:

Ból nad prawą skronią (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
07-06-2014, 07:09:23

Już 4 dzień odczuwam ból nad prawą skronią.Ból jest taki jakby ktoś mnie uderzył(przy dotyku też trochę boli).Ból nasila się i przestaję i tak przez cały dzień.byłem wczoraj u lekarza rodzinnego to zostało mi zmierzone ciśnienie(110 na 70).Lekarz przepisal mi magnez z witaminą b6 i stwierdził ,że to być może ból na podłożu nerwowym.Ogólnie to jestem osobą nerwową ale taki ból w tym miejscu jeszcze u mnie nie występował.
gość
07-06-2014, 07:13:02

Polecam wizytę u neurologa nawet prywatnie!!!
gość
08-06-2014, 16:22:40

do neurologa się wybiorę jeżeli ból nie przejdzie.nikt nie miał podobnego bólu ???
gość
08-06-2014, 18:27:29

Mnie boli głowa od napojów energetycznych, od kawy i od stresu!!! Może u ciebie podobnie po wysiłku, stresie boli cię głowa, a od gier na kompie godzinami też.
gość
11-06-2014, 10:51:41

Samo przyszło, samo pójdzie? A jak nie pójdzie bo się zasiedzi?
zdrowy już byłem i co dalej?:-)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: