kochani czytelnicy tego forum w pazdzierniku 2005 roku przeszedlem operacje usuniecia dysku na poziomie C-6 C-7 w miare dobrze bylo ok siedmiu miesiecy oczywiscie po uplywie czterech miesiecy od operacji powrócilem do pracy po jakims czasie bole powrocily i nasilaly sie z ka|dym dniem zrobilem zdjecia czynnosciowe okazalo sie ze wyskoczyl implant i w sierpniu 2006 roku przebylem nastepna operacje usuniecie implantu i zabezpieczenie go plyta tytanowa przednia ale niestety bol nie ustepowal ale po takiej operacji uwa|alem to za normalne i ze jakis czas tak bedzie ale niestety nie wykonalem rezonans i okazalo sie ze trzeba operowac pozim C-6 C-5 no i oczywiscie w maju tego roku poddalem sie tej operacj no i co jest bardzo ciekawe ze obecnie jestem prawie trzy miesiace po operacji a juz wiem ze czeka mnie kolejna na poziomie C-5 C-4 teraz bardzo boli mnie miedzy lopatkami rece i glowa .Drodzy czytelnicy tego forum moze jest ktos kto mi w tym wzgledzie pomoze co robic dalej jak jeszcze dlugo bede znosil ten ból prosze o pomoc